JULI-SEPTEMBER 2013


Det blev Juli och jag var på Gullbrannafestivalen för att gå på massa konserter. 6 personer i en husvagn kanske inte var någon höjdare, men kul hade vi! Åkte hem, packade om väskan och började färden mot Kroatien. Vi satt i många många timmar i den trånga bilen, tur då att vi hade serien att kolla på! Vi bilade igenom Tyskland, Österrike och Slovenien, vilket var en riktig upplevelse! Vi vandrade i alperna, upptäckte fina städer och besökte ett koncentrationsläger. Väl framme i Kroatien hade vi riktigt bra sol och baddagar och kameran blev nästan helt full med bilder. En oförglömlig resa som blev riktigt riktigt bra!
 
Jag njöt av de sista dagarna på sommarlovet. Jag var på Öland med familjen för ännu en liten semesterresa. Vi körde igång halv åtta hos mig i familjen och fick därför äta trerätters varje dag vilket jag inte klagade på. Och juste, sen åkte jag till Öland ännu en gång för att vara med på bödalägret. Galet så kul vi hade och mitt sommarlov hade inte kunnat sluta bättre! Jag började nian och det kändes hyfsat bra faktiskt. I slutet av månaden hann jag också med att hälsa på kusinernas små kattungar och åka ner till Skåne där sommarvärmen fortfarande höll i sig!
 
Hände inte så mycket speciellt i September. Man började komma in i alla skolrutiner men bara några veckor in på terminen började vi praoa. Måste erkänna att jag inte hade det lika bra som i åttans praktik, men jag klarade mig och det var ändå kul att testa på. Och så var jag på ännu ett släktkalas som jag kanske tycker vi har lite för ofta. Jag köpte mig ett nytt objektiv och såg den första frosten på marken.

VART JAG ÄN GÅR

 
Några stycken av mina julklappar jag fick!

Känns helt konstigt att vi snart ska välkomna ett nytt år. Känns som 2013 bara flugit förbi, fast ändå inte. Kanske dags att börja tänka på några nyårslöften, är dock inte så duktig på att hålla dom hehe.
 

APRIL-JUNI 2013


April var en riktig fotomånad! Vi hade påsklov och jag var glad. Våren smög sig sakta på och vi hade många soliga kvällar. Vi firade både kaninerna och lillebror som fyllde år. Jag smakade även sushi för första gången vilket inte var någon höjdare.
 
 
Maj. Vårvädret höll i sig och jag invigde shortsen. Det blev ännu mer fotning och mycket mysande med dom små kaninerna. Det stora händelsen var konfirmationen och åh vad lyckat mitt konfaår blev!
 
 
Juni var en händelserik månad. I slutet av terminen hade vi cabaréuppvisning och jag hade många pluggfria dagar då jag hittade på en massa skoj! Vi fick det efterlängtade sommarlovet och det hade inte kunnat börjat bättre! Vi firade midsommar på kusten och hade det allmänt bra. Familjen var iväg på lite småtripper till olika ställen, bland annat Smögen.

BEAUTIFUL LIFE


Jag har haft ett mysigt dygn med mina favoriter! Plöjde igenom några filmer, testade alla chokladbitar i aladdinasken och pratade om allt mellan himmel och jord. Var uppe långt efter midnatt och sitter nu därför fortfarande i pyjamas. Åh, det är sånt här som är lov!
 

JANUARI-MARS 2013


I början av Januari hade jag fortfarande lov och familjen åkte några dagar till Danmark, då vi badade hela dagarna. Vi hade mycket snö i Januari och det blev en hel del fotande ute i snön! Skaffade också ett nytt objektiv som jag är mycket nöjd över!
 
 
Februari var en rolig månad. Jag var på skidläger i Vemdalen för andra året. Att åka skidor och att hänga med fina vänner är bästa kombon! Jag praoade också på Hemköp i två veckor vilket var mycket roligt!
 
Mars månad. Då hade jag en bloggpaus och tog därför inte så mycket kort med kameran. Men vi var hundvakt för första gången, var på släktkalas och firade påskafton i slutet av månaden.
 

DEN DU TRODDE JAG VAR

 
Befinner mig just nu hos mormor och morfar i Skåne med släkten för att fira lite jul här också. Har varit här sen igår och vi har det mycket trevligt. Fast måste nog ändå erkänna att det ska bli lite skönt att komma hem imorgon efter juldagarna! 

TJUGOFJÄRDE DECEMBER

 
Hade en riktigt bra dag igår på alla sätt! God mat, paketöppning och mycket skratt när vi fick besök av två nissar. Är såå tacksam över min familj, släkt och alla som står mig nära! ♥

GOD JUL ALLIHOPA!

 
Bjuder på bilden.

Idag är det dagen vi alla väntat på och jag vill bara önska er alla en riktigt god jul! Själv firar jag med familj och släkt. Jag hoppas verkligen att ni får en minst lika bra Julafton som jag!

DAN FÖRE DOPPAREDAN

Imorgon är det ingen vanlig dag, nej för det är självaste JULAFTON!! Helt galet vad tiden har gått fort! Förutom det trista oktobervädret så finns det inget att klaga på just nu!

CHRISTMAS GIFTS

Söndagen har gått med en rasande fart och jag vet inte vart denna dag har tagit vägen. Jaja, ikväll blir det julklappslek med vännerna vilket jag ser fram emot!

JULBAK PÅ HÖG NIVÅ

 
Ikväll stod julbak på schemat och jag bakade Rocky Road. Blev riktigt gott men inget slår knäck!

FINALLY

 
Igår var jag inte hemma på hela dagen och kunde därför inte kika in här. Var först i skolan i några timmar fram till lunchtid. Vi kollade på julfilmer, åt gröt och fick betygen, var helt okej om ni frågar mig. Åkte sedan vidare till stan med Elin för att inhandla de sista julklapparna. Resten av kvällen spenderades med härliga vänner då vi bland annat åt pizza och lekte mörkerkurragömma. Fredagen blev mer än bra och vet ni vad det bästa är? NU ÄR DET LOV!

NU ÄR DET JUL HÄR I VÅRT HUS

 
Ikväll har vi satt upp och pyntat granen. Älskar att gå ner på mornarna och se granen som står där. Det är julkänsla om nått!

TUSEN TACK




Åh det är sånt här som gör mig såå glad! Får sån motivation till att blogga!

CURLY


NU VAR DET ROLIGA ÖVER



Idag gjorde vi vårat sista luciaframträdande, vilket är både tråkigt och skönt. Det har tagit rejält på krafterna, men det har helt klart varit värt det och jag har haft sjukt kul!


HAPPY BIRTHDAY LILLSIS!



Idag fyller min allra käraste syster hela tretton år! Galet vad bra denna tjej är, och jag är så lyckligt lottad som har henne både som syster och bästa vän. Älskar dig obeskrivligt mycket! 

HERE TO STAY

 
Idag har jag tagit en otroligt behövlig sovmorgon och vaknade alldeles för sent! Jag har bland annat slått in julklappar, för ja jag gillar att ha det avklarat tidigt. Lördagen i sin helhet har varit väldigt lugn måste jag säga, men såna dagar måste också finnas ibland!

TRETTONDE DECEMBER


Klockan ställdes på 5 inatt och efter att vi gjort åtta föreställningar idag är jag heelt slut! Benen värker, rösten är använd alldeles för mycket och jag är såå trött. Det ska dock inte få stoppa mig från att åka iväg ikväll o hänga med härligt folk! 

IDAG MINNS VI

 
Konfirmationen.
 
 
Alla fina fotostunder med kameran under sommaren.
 
 
Europaresan.
 
 
Alla mysiga grillkvällar.
 
 
Bruna ben.

LET IT SNOW


Snön har äntligen lagt sig på marken och jag har fått otroligt mycket julkänsla på sistonde! Annars då? Jo jag har julhandlat, bakat lussekatter o hängt med dom som betyder mest för mig denna helg. Framförallt så har jag njutit av att jag är fri från plugget!

GOOD ENOUGH

 
Sista proven är gjorda för denna termin och jag är mer än glad! Känns som jag fått lov idag för nu kan jag njuta av fyra veckor utan skolplugg! Ikväll är det julavslutning med barnkören och efter det blir det bowling med mina fina vänner. Tror det blir en rätt bra start på helgen ändå!

COZY

 
Det är sånt här som lyser upp mina trista pluggkvällar!
 

DETAILS

 

EN VACKER DECEMBERDAG

 
Igår trotsade jag kylan och gick ut för att fylla på kameran med lite bilder i solljuset. Passade på nu eftersom man knappt aldrig hinner fota innan det blir mörkt nu för tiden!

ADVENTSMYS

 
Det är första advent och vi har gått in i December. Idag har jag haft fullt upp med en massa olika saker som jag behövt ta itu med. Söndagar är såna typiska dagar. För övrigt har jag haft en riktigt bra helg och imorgon startar vi en ny vecka med mya möjligheter!