NU NI

 
För er som fortfarande kikar in här så tänkte jag bara säga att på påsklovet har jag stora planer för den nya designen. När den är fixad kommer jag dra igång med bloggningen igen. Då kommer jag köra på som bara den !

TYVÄRR

Som ni nog har märkt så har jag inte varit så aktiv. Jag kommer tyvärr vara det ett tag framöver. Vet inte riktigt hur länge. Men tills blogglusten kommer tillbaks, snön försvinner och jag fixat en ny design !


DET ÄR INTE VAD DU TROR

Jag har haft en mysig kväll med Elin och Paulina. Teve o filmmys och lite gottigheter, bra kombo ! Nu kommer jag sova gott inatt, men helgen har gått extremt snabbt. Imorgon är det redan Söndag...
 
 
Har total bildbrist, men känner att jag måste slänga med en bild i inlägget..

LÖRDAGAR BORDE ALLTID VARA SÅHÄR

Jag och Elin gick hem till henne lite tidigare från Tonår igår. Myste med hemmaagjord glass och en film. Lite spontant blev det att jag sov där med. Hade en riktigt mysig kväll/natt och förmiddag, med lite Hay Day gaming.
 
Nu ska jag slänga mig in i duschen och sen hoppa in i mina myskläder !
 
 
 
 

WOHO

 
Idag är det Fredag och jag har gjort mina två prov, som jag hoppas gick bra. Nu tänker jag fira det med fredagsmys på Tonår !

MAKEUP

 
Fick hem dessa fyra finingar igår på posten. Ska bli spännande att testa, hoppas dom är bra !

HERE WE GO

Jag har slutat klockan ett idag vilket jag var väldigt tacksam över.Jjag har ätit kladdkaka på håltimman med fina vänner, pluggat gärnet sen jag kom hem och nu är jag väldigt trött i huvudet. Det har vi firat med lite träning denna Torsdag. Ikväll blir det att gå till sängs tidigt, och imorgon väntar två prov på mig...
 
 
 

PINK STUFF

 
Jag har fått önskan att visa det jag köpte i Ullared. Här får ni se tre av sakerna jag fick med mig hem !

LOVE LIFE

Har inte så mycket att säga om dagen. Utvecklingssamtal och plugg är väl inte det man helst gör en onsdagseftermiddag. Men nu är det som det är. Jag får väl glädja mig åt att det bara är nittiotre dagar kvar till sommarlovet.
 

DAGEN ÄR ÖVER

Jag har hittat mycket fint idag. Allt mellan himmel och jord. Tyvärr så får plånboken lida, men det är de värt !


BOUGHT YOU FLOWERS


MOT ULLARED !


GLAD OCH NÖJD

 
Jag tycker faktiskt att jag förtjänar studiedag efter att ha suttit en hel eftermiddag med Geografi och Engelskaböckerna !

 


DET BLEV SOM JAG TRODDE FAST BÄTTRE

Jag har haft en bra Söndag, trots Söndagsångesten. Imorgon startar en ny vecka, men det känns inte lika jobbigt när man vet att man har studiedag på Tisdag !
 

THE DAY

 
Dagen blir ungefär den samma som igår. Vi får gäster vid lunchtid och sen ska jag umgås med mina skolböcker. Jippie ...

SÅ SKA DET VA

Min dag i en sammanfattning: Fika, plugg, träning och duschning.
 
 
Nu har jag tagit på mig min rutiga skjorta och om en stund får vi lite gäster. Blir spännande med melodifestivalen sen ikväll också !
 
 

MY BREAKFAST TODAY

 

LYCKLIGAST

Idag har jag lyckorus i hela kroppen och är ultraglad. Vet ni varför ? Jo, det är ju Fredag ! Det ska jag fira med att åka till Tonår med fina vänner.
 

WHY

Jag har fotat i vårsolen, varit på konfan och haft det bra !
 
Fler och fler prov skrivs in i kalendern och jag börjar få mer och mer ångest om jag kommer hinna allt..
 

IT WAS ALL I HAD

 
Har faktiskt inte så mycket att säga om dagen. En typisk Onsdag helt enkelt. Vi har haft handboll på idrotten, ätit kassler och potatisgratäng i skolan och jag har varit på friskis vilket var väldigt kul efter ett uppehåll. Nu välkomnar vi Torsdagen !

FAVORITCITATET HELT KLART


HOPPAS DU SER MIG EN VACKER DAG

Tisdagar är den skoldagen jag gillar bäst om jag måste välja någon. Att få sovmorgon en timma blir alltid en bra start på dagen. Jag har ätit snabbnudlar och pluggat efter skolan. Dock så var jag inte så effektiv med pluggandet, men blir ändå klar med det jag skulle tillslut !
 
 
Tyvärr så har jag inga nya bilder (som vanligt) , så ni får nöja er med en bild jag tog i somras.

DET MAN INTE KAN FÖRSTÅ

 
Åh, kan inte snön smälta bort och våren komma nu? Jag är så himla sugen på att fota nya bilder. Men framförallt är jag sugen på att byta design. Men det går ju inte när jag inte har några bilder ...

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD

Då var det Måndag igen och jag har kommit igenom denna dag med lite suckande och klagande. Melodifestivalslåtarna spelas på min spotify mycket just nu och just nu går man bara runt och väntar på att det ska hända något i livet. Något kul.
 
 
En av mina favoritbilder - Jag och Julia på bild !

NIKKITA

 
The eyes ♥

HOW SHOULD I KNOW

Idag har jag njutit av den fina vårdagen och att det är sista dagen på tre veckor som jag inte behövt gå till skolan.
 
Jag har varit i kyrkan och gått på gudsjänst som alla vi konfirmander måste göra denna Söndag.
Jag har varit ute och gått med min fyrbenta kompis innan vi skulle lämna tillbaks henne, vilket var väldigt tråkigt...
Jag har städat kaninernas bur vilket behövdes. Och jag har varit på släktkalas, som fick bli denna helgen istället för förra. Tyvärr så är det ända man ser fram imot att få äta fika. Annars är det alltid långtråkigt och man bara väntar på att få åka hem igen. Men tårtan var god iallafall !
 
 
 

PEPP !

Är riktigt sugen på att träna nu efter att inte kunnat göra det på två veckor ...


INTE MYCKET ATT BERÄTTA

Dagen har rullat på. Jag gjorde allt vad jag behövde på förmiddagen. Elin kom sen och ville hälsa på Nicki och stannade här hela kvällen ! Vi har kollat på melodifestivalen och ätit ostbågshjärtan.
 
Nu ska jag krypa ner i min säng och sova sött !
 

SATURDAY

Det är Lördag och idag har jag en lista på "jag måste" saker. Det är alltså bara tråkiga saker. Men vädret är fint och jag hoppas på en bra dag ändå !
 

FEBRUARI

 
Även fast Februari är den kortaste månaden på året så har den känts oändligt lång. Jag har gjoirt en hel del roliga saker denna månaden, tyvärr så har inte kameran fått följa med så mycket...
 
Jag har njutit av att solen har tittat förbi en hel del dagar / Jag packade väskan och begav mig mot Vemdalsläger och åkte skidor i en vecka / Jag har varit ute på praktik i två veckor / Tränat en hel del / Skaffat mig ett par nya jeans vilket behövdes / Jag har varit på disco, vilket var det bästa på hela månaden ! /

SÅ VAR DENNA TIDEN SLUT

Lite sorgligt att behöva säga hejdå till sina kollegor idag.. Men jag fick ett presentkort på tvåhundra, så nån gång måste jag ju gå dit och köpa upp det, haha. Så kommer självklart komma och hälsa på !
 
Fredagar är man alltid så glad, för man vet att man har två lediga dagar framför sig.
 
Vi har vänt blad i almanackan och vi har fått hem en söt liten rottweiler hund, som vi får äran att vara hundvakt till hela helgen ! Är riktigt glad över det, eftersom mamma varit helt imot det innan !
 
Fredagen har bara börjat på ett toppen sätt !
 
 
Nikkita ♥