MITT SEPTEMBER

 
September har flugit förbi med en rasande fart ! Jag har gjort massa saker, dock har jag inte så många bilder att visa er från denna månad.
 
Vi har fått många trista, blåsiga höstdagar denna månad, vilket jag tycker är mysigt ! När jag inte varit i skolan eller pluggat så har jag hängt med mina fina vänner och gjort massa andra roliga saker ! Nu i slutet av månaden har jag också praktiserat i två veckor, vilket var vääldigt skönt att slippa skolan ett tag.
Tack September för denna månad och imorgon är det dags att välkomna Oktober !

OUR MOMENT

 
Mina lillasystrar är stolta ägare till varsin sånhär parfym. Galet vad gott den luktar, blir själv lite sugen på att köpa en !

THE TRUTH AND THE LIE

 
Efter två veckors praktik inledde jag helgen med en grym fredagskväll med mina fina vänner ! Bara o hoppas på att denna kväll blir lika bra !

LIGHT

 
Sjukt vad fint ljus det var på morgonen häromdagen, var bara tvungen o knäppa lite snabba bilder !

I WISH YOU WERE HERE

 
Efter en lång dag på praon, shopping på det och till sist träning så är jag helt död i kroppen just nu. Blir nog en tidig kväll för mig om jag ska orka med en grym helg !

NYKOMLING

 
Riktigt fynd ! Tips till dig som vill ha ett bra objektiv till ett pris under tusenlappen !

BÄTTRE FÖR VAR DAG SOM GÅR

Måndagen är avklarad och med hjälp av bilderna ovanför kan ni nästan lista ut vart jag praoar denna vecka. Tyvärr så har jag haft oturen på min sida idag, men jag har haft det sämre !
 

TJUGOANDRA SEPTEMBER

Så vad har jag gjort idag? Jo jag har gått upp riktigt tidigt för att sjunga, och efter det blev det släktkalas som man som vanligt åker hem ifrån helt illamående av allt man ätit.
 
En såndär typisk Söndag helt enkelt.
 
 
 Använde också för första gången mitt nya objektiv idag, inlägget om det får ni se inom kort.

GLADER

 
Efter en bra dag ska jag nu bege mig mot Vetlanda med ett härligt gäng !

FINALLY


Bilder från första praoveckan.

Efter en hel del slit har jag tagit mig igenom den här veckan, vilket gått bättre än jag trott ! 

Nu tar jag helg och det börjar jag med att Oscar kommer hit och skräckfilm är det som gäller !

GLASS I STORA LASS

 
Om du är sugen på en riktigt god och framförallt stor glass och råkar befinna dig i Åhus, så är det ett måste att besöka närmsta Ottokiosk !
 

JAG VET ATT DU

 
Andra dagen på praoplatsen är avklarad och för er som inte vet så jobbar jag med serveringen på en restaurang. Känner inte att restaurangarbete är något för mig, men det är väl ändå helt okej. Roligare än skolan iallafall !
 
Jag har även svettats på gymmet med Elin så efter denna dag förtjänar jag en myskväll i soffan !

LATEST ON TWITTER




Twittrar minst en gång varje dag! Aliinaae heter jag där ifall ni vill följa mig!

VAD HAR HÄNT SEN SIST?

 
Jo förutom att jag då varit i Skåne, njutit av sista sommarvärmen och glömt kameran så har vi bytt månad till September, hälsat hösten välkommen, och jag har haft många riktigt bra kvällar med många olika sorters människor. Jag har även stått o sålt sockervadd med mina vänner och har köpt min drömmoppe !
 
Det var väl liite saker ni missat under dessa veckor. Imorgon startar jag igång mina två veckors prao, vilket betyder att jag har mycket tid till att blogga och därför är jag riktigt peppad på att komma igång igen !