SER DU STJÄRNAN I DET BLÅ

 
Fysikinlämningen som jag ägnat många fritidstimmar till är äntligen inlämnad och jag kan bocka av det från listan! Kom hem efter skolan och såg att min fina adventsstjärna var uppsatt och nu längtar jag riktigt mycket till julen! Snälla, låt dom sista veckorna gå fort nu så man slipper att plugg och denna väntan.

HIGH AND LOW WITH THE WINTER

 
+  Dom mysiga filmkvällarna börjar smyga sig på mer och mer!
 
-   Det blir mörkt såå fort!
 
+   Alla fina jullåtar!
 
-   Julen kommer och går såå fort
 
+  SNÖ! ♥
 
-   Hur mycket jag än tar bort mig på förfryser jag mina tår och fingrar väldigt lätt.
 
+  Julgodis, pepparkakor, lussekatter, julmust och glögg är saker man aldrig kan tröttna på!
 
-   Den blaskiga snön
 
+  Att gå runt och köpa massa julklappar till alla man tycker om!

LYCKA ÄR ETT VAL

 
Det är Fredag och idag är jag ovanligt trött. Har dessutom åkt på en förkylning så det får bli en myskväll med familjen. Men med tanke på att jag kommer gå upp olidligt tidigt imorgon så kanske det är lika bra. Klockan ställs nämligen på 6 och då börjar färden mot Göteborg för en dag med shopping!

NU SLIPPER JAG FRYSA OM FÖTTERNA

 
Fick domma fina tofflorna av systern och mamma i en för tidig julklapp. Nu har jag tillräckligt med gosiga saker för att välkomna vintern!

A GREAT DAY


God mat, grym film och gott sällskap kan inte bli mycket bättre på en ledig Onsdag!

MAKE A MOVE

Ikväll kan jag somna när jag vill, har sovmorgon och ska spendera morgondagen med mina fina vänner. Studiedagen hade inte kunnat komma mer läglig, LYCKA !
 
 I brist på bilder får ni se en outfit jag fotade lite snabbt häromdagen.

IMORGON KAN VARA DEN SISTA

 
Idag är en sån dag då jag tycker att alla ska vara lite extra tacksamma över hur bra man faktiskt har det. Ta inte allt för givet och klaga inte över onödiga saker. Tänk på det hörni!

DEN DAG VI VÄNTAT PÅ

 
Efter en lång vecka med mycket slit tar jag äntligen helg! Tänker spendera denna fredagskväll med mina fina vänner. Dessutom har jag knappt något att göra till skolan nästa vecka, vilket gör att jag slipper pluggångest denna helgen. Kan ju inte bli mycket bättre!

MIN RUTIGA FAVORIT

 
Har nästan flyttat in i min pyjamas jag fick i födelsedagspresent, så mysig! Bilderna är tyvärr inte rättvisa för den är såå mycket finare i verkligheten!

PICTURES FROM THE BIG DAY

 

FEMTON JORDSNURR

 
Som jag längtat efter denna dag! Inte efter presenterna då jag knappt kommit på någonting att önska mig, så det ser jag bara som ett plus. Nej det bästa är att jag nu får byta ut fyran till en femma och har nu rätt till att kalla mig femton!
 

TA INTE DIN PAPPA FÖR GIVET

 
Ni har väl inte glömt att gratta eran kära pappa idag? Vi firade med lyxfrukost (som jag tyvärr glömde att fota) och lite presenter. Nu på eftermiddagen har vi haft besök av släkten och det har inte bara varit alla pappor vi firat ;)
 

HÄR STÅR DU OCH HÄR STÅR JAG

 
Som alla mina andra Fredagskvällar blev även denna en riktigt rolig start på helgen! Idag har jag haft pluggångest i princip hela dagen och jag tänkte bara kika in här lite snabbt o tala om att jag lever.
 
Ledsen för ett otroligt tråkigt inlägg med en tråkig bild.

RANDOM QUESTIONS

Andranamn? -  Rebecka
 
Stjärntecken? -  Skorpion
 
Är du rädd för blod? - Att jag är! Mår bara illa av tanken, ush
 
När vaknade du idag? - Klockan väckte mig tjugo i sju...
 
 
 
 
Vilka värdsdelar har du varit i? -  Europa, Nordamerika, Asien och Afrika.
 
Senaste filmen du såg på bio? -  Thor 2
 
Bästa måltiden? -  Frukost lätt!
 
Sover du på någon särskild sida? -  ALLTID sovit på mage så länge jag kan minnas, dock försöker jag bryta den rutinen vilket är sjukt jobbigt. Men är tydligen inte bra för armar och nacke...
 
Turnummer? -  11
 
Föredrar du att messa eller ringa? -  Beror på vem personen är men föredrar nog sms i och med att det är det jag använder mest. Men att ringa o bara prata med nån är egentligen sjukt mycket roligare, så förstår egentligen inte varför jag inte gör det oftare?
 
 
 
 Favoritdjur? - KATTER I MITT HJÄRTA
 
Vad drack du senast? -  Smoothie
 
Längd? -  165 cm
 
Gymnasie? -  Tror det blir Samhälle - Beteendevetenskap
 
Nöjd med dig själv? -  Njaae, men försöker vara positiv!
 
Något du saknar? -  SOMMAREN !
 

OCH SÅ VA VI HÄR IGEN

 
Japp, det roliga lovet är över och man har kommit in i alla rutiner igen. Trots Söndagsångesten igår vaknade jag faktiskt upp med hyfsat bra humör. Kom till skolan med en annan inställning och det funkade. Dagen blev faktiskt lite roligare och gick lite fortare!

LIGHT A CANDLE


A SATURDAY LIKE THIS

 
Idag har jag läst i fysikboken, tagit en långdusch, ätit pannkakslunch och varit på konsert. Har också spenderat kvällen med härligt folk och avslutade det hela med en nattrip till kyrkogården. Så har väl min dag sätt ut. Typ.
Nu kommer jag somna gott!

1/11




INTE ALLTID SOM MAN TÄNKT

 
Hade tydligen fel när jag tänkte att jag skulle blogga extra mycket nu när jag har lov. När jag inte sovit eller ätit har ni hittat mig med kompisar, familjen eller pojkvännen de senaste dagarna.
 
Tyvärr så är det redan Fredag och lovet börjar närma sig sitt slut, men jag är glad ändå och tänker njuta extra mycket de sista timmarna.