HÄR ÄR ALLT SOM DET SKA VA

Hela min Torsdag har gått åt till att plugga till två prov som jag har imorgon. Nu håller vi tummarna för att jag kommer ihåg allt imorgon och att det går bra !
 
Denna veckan har gått ovanligt fort, men jag tänker absolut inte klaga på att vi får helg imorgon.
 
Jag är så otroligt glad över att snön håller på att smälta bort och man börjar se grönt på marken igen !
 

JANUARI

Om några timmar är första månaden av 2013 avklarad !
 
 
Jag har köpt ett nytt objektiv för nästan alla mina julklappspengar / Slutet av jullovet tillbringade jag med familjen i Danmark / Shopping ! / Jag tappade min lilla mobil .. som blev lagad dagen efter :D / Elins familj var här o vi åt god mat / Jag var ute på fotorunda i det fina vädret / Jag har fotat med fina Victoria / Pluggat matte.. / Skaffat mig nya träningsskor /

SOMMAREN SKULLE GÄRNA FÅ KOMMA NU

Jag har klarat av ytterligare en dag av denna vecka, och nu är det ändå bara två skoldagar kvar. Tråkigaste vädret är det just nu också, slaskigt, blött och grått. Längtar till Sportlovet , då det blir att åka skidor hela veckan !

Justde, har fått reda på min praoplats idag. Hemköp blir det ! Tror det blir riktigt kul och ska bli så skönt att slippa allt plugg i två veckor.

 
Vill ha sommar o sol.     Photo by Me !

VAD TYCKER NI?

 
Nu är det eran tur att få bestämma lite här på bloggen ! Vad skulle ni vilja att jag ska blogga om?
Ni har nu chansen att komma med ett önskeinlägg, kommentera allt ni kommer på, inget förslag är för dåligt för min blogg ! :)

PERFECT

Jag har hunnit med en hel del idag. Jag har städat buren till mina små kaniner, pluggat matte vilket inte är mitt bästa ämne, tränat på "hemmagym" vilket är jobbigare än det låter och så har jag tagit en lång dusch.
 
Nu sitter jag helt utmattad i soffan och här tänker jag sitta i en halvtimme till.
 

DOM SOM FÖTTERNA BARA ÄLSKAR

 
I Söndags hittade jag äntligen nya skor till träning och idrotten. Så snygga och dessutom otroligt sköna. Nu kommer jag längta varje gång jag får ha dom på mig !

TJUGOÅTTONDE JANUARI

Måndagen, ja, vad ska vi säga om den? Alla vet ju hur måndagar är, trista och sega. Jag har simmat på idrotten och sjungit sånger på kören. Nu är Måndagen snart avklarad och jag är så glad över att jag har sovmorgon imon !
 

A NICE WINTER DAY

 
Finns bara en sak att säga med dessa bilder: Mitt nya objektiv äger !! ♥

DET MAN INTE VILL GÖRA PÅ EN SÖNDAGSKVÄLL

 
Plugga matte...
 

NIO SAKER NI INTE VISSTE

  • Jag har typ fobi för mat - Jag älskar att äta mat, men en sak som nog är det värsta är att ta i andras tallrikar, glas, bestick och desutom råkar få maten på händerna. Jag kan ta i min egen tallrik, men får total panik om jag får maten på händerna. Så servetris är nog inget jobb för mig...
 
  • Är inte sugen på godis längre - Det kanske låter konstigt, men jag har haft godislöfte så många gånger och så länge att jag nästan aldrig blir sugen på godis när jag ser det längre. Jag har faktiskt godislöfte just nu.
 
  • Teberoende - Jag har för några veckor sen blivit beroende av te. Dricker det varje morgon ! Men det kanske är en positiv sak eftersom jag har lovat min farfar att aldrig börja dricka kaffe. Uääk !
 
  • Är som en hund - Ja, faktiskt ! Jag kan vara jätteblyg inför folk jag inte känner, men när jag väl känner dom så kan jag prata hur mycket som helst.
 
  • Punktlig - På mina anteckningar på mobilen har jag flera långa listor på saker jag ska göra och jag gör alltid en ny lista varje dag som jag ska följa. Jag går till bussen tre minuter över åtta, och jag får lite panik när min planering inte går som jag vill eller om jag blir någon minut sen än vad jag beräknat. Denna egenskapen kan vara både bra och dålig...
 
  • Sjunger högt - När jag är helt ensam hemma så älskar jag att sjunga så högt att hela huset ekar. Det är så kul i vårt stora hus !
 
  • Planerare - Jag vill ha mina dagar planerade några dagar i förväg. Gillar inte när någon säger: Jag ringer dig imorgon så får vi se hur vi gör ! Jag vill ha allting bestämt och vill inte att mamma säger en dagen innan att vi ska nånstans. Då förstörs min planering...
 
  •  Överraskad - Älskar att bli överraskad och att få veta att någon har hållt något hemligt och planerat något för mig.
  • Tar åt mig lätt - Det är också en såndär grej som både är bra och dålig. Ger någon mig komplimanger, eller om jag får ett gulligt sms kan jag tänka på det en hel dag och jag blir jätteglad ! Men säger någon något elakt eller skriver en elak kommentar på internet kan jag också tänka på det en hel dag. Även fast jag vet nånstans att jag inte ska ta åt mig så gör jag det väldigt lätt när det är något dåligt. Tyvärr.
 
 

HOW DOES YOU NOW

Jag ska snart bege mig mot alla affärer med mamma och syster, för att göra några ärenden. Ha en bra dag !
 
 
 

SATURDAY NIGHT

Jag har haft en finfin kväll hos Erika med mina finaste vänner. Taco, glass, skratt och prat var det som kvällen erbjöd på. Nu ska jag krypa ner i mitt gosiga duntäcke och hoppas att jag drömmer sött.
 

JAG TRODDE DU VA NÅGON ANNAN

 
Väskan är packad och jag snart hoppa på bussen för att åka in till stan med Elin och träna. Är riktigt taggad efter denna långa vecka med tråkiga lektioner !
 
 

TACK FÖR LIVET

Och så kom Fredagen vi alla har längtat efter och jag ska snart ta en varm dusch för att sedan åka till Tonår som blir en bra start på helgen !
 
 
 

PHOTOS FROM INSTA


Ni har väl inte glömt att följa mig på instagram? Aliinaae heter jag där !


SUNSHINE


 
Jag skyndade mig ut med kameran i högsta hugg så fort jag kommit hem från skolan. Attans vad jag frös om fingrarna, men det var det värt ! Så fint ljus ute, snö, sol och frost är bästa kombon ♥
 
Vill bara säga att ingen bild är redigerad !

ÖVERRASKNING !


För er som va nyfikna och ville veta vad det var som var så hemligt, så kan jag berätta det nu om ni inte redan har förstått det på bilderna ! Erika fyller år imorgon,  så igårkväll bakade jag och fem andra fina tjejer en jättegod kaka/tårta som vi åt på håltimman.


Det blev jättebra men eftersom Erika läser min blogg så kunde jag ju inte skriva det på bloggen förens nu. Men det blev jättelyckat och jag tror inte det bara var vi som tyckte den såg god ut. Det stod typ tio killar utanför rummet vi satt i o glodde xD

Texten på tårtan är det bara vi som förstår, så ni behöver inte undra varför det står som det gör ! ;)


TSS

Jag och fem andra fina tjejer ska göra något alldeles speciellt i skolan idag, tror det kommer bli jättebra ! Vad det är får ni se senare idag.. Hehehe
 
 
Bara för att jag inte har någon passande bild..

SLUTA KLAGA, TÄNK PÅ VAD DU HAR

 
Dagarna går, snabbare än man tror, dagarna blir till veckor. Nu har halva denna veckan gått och jag kan inte förstå att det snart bara är två veckor kvar till Sportlovet ! Man lever ett rätt bra liv ändå !
 
För er som inte visste det så var jag i Vemdalen hela förra sportlovet på skidläger. Så klart jag ska det detta året med. TAGGA !

HEART SKIPS A BIT

Jag har gjort min engelskaläxa, ätit plättar med sylt och gått en lång powerwalk för att rensa tankarna med musiken i öronen. Nu är jag helt utmattad efter denna långa Tisdag ..!
 
 
 

FAVORITER


MÅNDAGSLYX

 
Jag har skämt bort mig lite denna måndagskväll med att ta en lång, varm dusch. Nu ska jag hoppa in i Onepiecen och kolla på Top Model Sverige !

NEW PICTURE

 
En av alla bilder Victoria fotade på mig igår.
 
Är supernöjd med bilderna vi tog igår och idag är jag för en gångs skull inte måndagstrött. Vi har haft rolig idrott och vi sjöng roliga låtar på kören. Veckan börjar bra med andra ord !
 
 

WE ALL NEED LOVE


PHOTO TIME

Snart åker jag till fina Victoria för att knäppa lite bilder ute i snön. Vi har sagt hela vintern att vi måste fota och nu har det äntligen blivit av ! Visar er säkert massa fina bilder sen.
 
 

TOGETHER

 
Jag har ätit god middag och efterrätt, kollat på Peter Pan och haft det trevligt. Nu tänkte jag krypa ner i min sköna säng. Imorgon väntas en ny dag och nya möjligheter !

MUSIC IN MY HEART

 
Det har gått ännu en dag i livet och jag har lyssnat på musik en hel del ikväll. Nu är jag taggad för att Elins familj ska komma hit och så ska vi äta god mat !

DET KOMMER MER CHANSER

Jag har sovit som en prinsessa inatt efter att ha varit dödstrött igårkväll. Hoppas ni hade en lika bra fredagskväll som jag hade !
 
Vaknade upp av att det var sol ute, åt frukost och packade ihop mina fotosaker för att fota lite snabbt i solen, men då försvann den ! TYPISKT ! :(
 
Okej, idag ska jag prova på att åka miniskidor med Elin i pulkabacken. Hoppas det går bra, trots att det är riktigt många minusgrader ute...
 
 
Bildbrist, så ni får se min snygga pyjamaströja ! ;)

VÅGA SATSA, FÖR ATT VINNA

 
Jag är nu taggad för att åka till kyrkan för att umgås med dom från tonår och lite nya människor !Jag firade in helgen när jag kom hem från skolan med att äta snabbnudlar och nu är jag bara så glad så glad !

JAG UNDRADE JUST VAR DU VA

Dagen har rullat på bra. Helt okej lektioner faktiskt, har fått mycket gjort. Slutade tidigt också vilket var dagens höjdpunkt.
 
Åkte in med sportbagen och Elin till Friskis och tränade där ett tag. Blir roligare och roligare för varje gång nu !
Man märker verkligen att det går framåt och man blir bättre och bättre. Träning mår man så mycket bättre av. Så försöker träna tre gånger i veckan nu, men minst två illafall. En gång på gymmet, en gång hemma och en gång är jag ute o springer !
 
Annars är jag väldigt glad över att det är Fredag imorgon, men samtidigt känner jag ångesten över att det snart är en ny vecka och vecka fem och sex har jag en hel del prov inbokade...
 
 
 

EN DEL AV MITT LIV HAR FÅTT EN SKADA

 
Ja, jag säger det med sorg. Idag ungefär klockan 16:00 skedde en olycka. Jag tappade min lilla mobil på vårat stengolv hemma. Såklart så åker den med framsidan neråt och detta var inte första oturen jag hade idag.
 
Det är sånt som händer, men jag blir väldigt väldigt arg på mig själv. Nu hoppas jag på att få byta glaset så fort som möjligt.

BLOGGNINGEN ÄR INTE PÅ TOPP

Låter rubriken tala ! Kan inte skylla på något för jag har inget plugg eller nånting denna veckan, men just nu har jag inga bra idéer för bra inlägg. Men jag hoppas på lite mer bloggning när det börjar närma sig helgen.
 
Dagen idag har varit helt okej. PRAO-ställena sattes upp på anslagstavlan idag i skolan och ett tag har jag suttit och funderat på vad jag vill ha, men nu har jag skrivit dit mina fem ställen jag kan tänka mig att praoa på. Så jag hoppas på det bästa !
 
Jag har också tränat hemma med lite egna övningar och bra musik, vilket var väldigt kul och skönt ! Nu blir det en varm dusch och sen ska jag krypa ner i min soffa och kolla på någon bra film.
 
 
 
 

MONDAY MORNING

Vecka tre har börjat och jag är redan helt slut. Gick och la mig lite försent igår, och dagen blir inte bättre när man slutar tidigare men måste sitta kvar i skolan för att sedan åka till kören.
 
Men jag har redan börjat planera lite inför den kommande helgen och den ser jag redan fram imot !
 
Musiken dunkar just nu i öronen och jag tänker nu njuta av min lediga måndagskväll, fri från plugg.
 

SLUTET GOTT, ALLTING GOTT !

 
En bild med mitt nya objektiv.
 
Jag har haft en superbra dag i skidbackarna med ett väldigt bra väder ! Humöret var på topp och premiäråkningen för året är alltid den roligaste !
Allt var bara toppen tills min lillasyster Ellen slog i sig ordentligt och fick åka in till sjukhuset med ambulans. Men vi löste det på bästa sätt, vi andra fortsatte dagen ändå och hon mår bra nu.
 
 

MULLSJÖ LEVERERAR !


LÖRDAGSSHOPPING

 
Dessa två finingarna var en del av vad jag köpte idag. Är riktigt nöjd med alla mina inköp, kanske inte köpte det som var mest nödvändigast, men använde lite presentkort jag fått i julklapp och nån gång får man faktiskt skämma bort sig själv och vara lite elak mot plånboken.
 
Nu ska jag försöka hinna träna lite innan det blir lördagsmys med familjen !

MIN DAG !


O SÅ KOM SNÖN IGEN..

 
Snön är tillbaks igen vilket jag inte hade hoppats på. Denna snö hade gärna fått komma när det var vinter, men nu vill jag bara ha vår så snabbt som möjligt !
 
Första skolveckan efter lovet är avklarad, och jag är tröttare än vanligt, fast jag nästan inte har haft en enda läxa.
 
Men nu ska jag till Elin för en riktig mysfredag vilket jag hoppas blir kul ! :)

BLUE BOOK

 
Jag sticker till konfan med min turkosa, fina bok !

MISS THE SUMMER





 
Alla bilder är tagna av mig.

DU ÄR BRA SOM DU ÄR, KOM IHÅG DET

Är helt slut i hela kroppen och mina ben känns som spaghetti efter ett hårt pass på idrotten och sen ett friskis pass på det.
 
På kvällarna brukar jag ligga framför tvn, vilket jag ska göra idag också. Man får ju passa på nu när man inte har så mycket plugg ! Det tråkiga är bara att alla program börjar nu. Man vill ju se alla, men måste alla gå samma tid?
 
 
 

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 3

Vad gillar du att läsa om på andras bloggar?
 
Jag gillar att läsa om lite allt möjligt. Som jag sa innan, jag läser många olika sorters bloggar och det är för att jag gillar att läsa om allt möjligt. Allt mellan om sin vardag till fotning, kändisar och bloggare som delar sina känslor väldigt mycket.
 
Vad fotograferar du helst?
 
På mig själv gillar jag att fota men allra mest gillar jag att fota närbilder.
 
 
Din bästa händelse?
 
Hmm.. svår fråga. Men det måste nog vara när jag var i USA eller när jag fick mitt första egna djur; en hamster av en fin kompis !
 
 
(Dålig bild från min gamla kamera)
 
Varför är du världens bästa syrra, hur kommer det sig?
 
Vill du gå på stan nån gång? <3
 
Såklart vi kan, vi skulle ju gå på stan i helgen ju ! :D Det är ju du som är bästa systern ♥
 
Hur många läsare har du per dag, ungefär?
 
Jag har mellan 100-200 läsare varje dag och är nöjd med det eftersom jag aldrig har gjort reklam för min blogg på andra bloggar, har inte Bloglovin osv.
 
Kan du visa din favoritoutfit?
 
Detta är en av mina favoritoutfitar !
 
Vem är det som fotar dig när du fotar outfits utomhus?
 
Antingen så gör jag det själv, eller så fotar min snälla syster mig !
 
Vilket är det bästa landet du har varit i och varför?
 
Det är helt klart USA ! Har varit där fyra gånger i mitt liv och tycker det är grymt fint. Dock så har jag bara varit i Florida, men bara den delen är så himla stor. Det jag gillar med USA är att alla är så snälla, ett så fint land och lyxiga hus. Allt är bara toppen där helt enkelt !
 
Har du något mer husdjur än din kanin?
 
Jag har inget mer djur som är mitt eget. Men sammanlagt har vi tre fyrbenta djur i familjen. Jag och Agnes har varsin kanin och min andra lillasyster Ellen har en dvärghamster.
 
 
Tindra, min lilla kanin ♥
 
Trixie, Agnes kanin.
 
Oså Yatzy, Ellens hamster, ser ungefär ut som min gamla hamster Plåster som jag visade här lite längre upp !
 

SÅ VAR FÖRSTA DAGEN AVKLARAD

Då var första skoldagen avklarad och jag tycker inte alls det var kul. Kanske för att jag kom med den inställningen, men jag är så trött på skolan. Jag får väl trösta mig med att vårterminen har fler lov och inte är lika tråkig och seg som höstterminen.
 
Hoppas ni blev nöjda med mina svar i frågestunden del 1 och 2, kika in här imorgon för då dyker den sista delen upp !
 
 
Har tyvärr inga nya bilder att erbjuda ..
 
 
 

O SÅ KOM DET MAN HELST AV ALLT INTE VILLE HA

 
En glad och rolig bild.
 
Men imorgon är allt det roliga slut, lovet är över och skolan börjar igen. Dagen imorgon som jag inte velat tänka på i två hela veckor. Men nu är vi snart vid den dagen och jag lovar att imorgon kommer jag redan att börja längta till sportlovet...
 
 

SORGLIGT MEN SANT

Jag hade en grymt bra kväll och natt med bästa vännerna ! Dock så somnade vi kanske liite för sent och gick upp för sent också. Hoppas man kan somna ikväll.. Men tack hörni för ett bra avslut på jullovet !
 
Idag är det allra sista lovdagen och jag skulle verkligen inte tacka nej till några fler veckor lov. Men nu är det som det är och jag ska verkligen njuta. Det blir en chilldag helt enkelt !
 
 
Justde, vädret ska vi inte tala om, det är totalt urtrist just nu..

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 2

Var kommer det fina skalet med ett hjärta runt kameran som är rosa? Jätte fint !
 
 
Ja, det är fint ! Fick det i julklapp, men det är från fyndiq.se . Dom har hur mycket mobilskal som helst där , men också massa andra saker. Så den hemsidan kan jag tipsa er om !
 
Vad har du för kamerasaker?
 
Jag har min kamera (Canon 1100D) , mitt orginal objektiv (F18-55) , ett annat objektiv (F70-300) , min nya kameraväska (där jag får plats med kameran och ett objektiv jämte) , och mitt stativ.
 
Kan inte du göra en video där du visar hur du sminkar dig?
 
Saken är den att när jag sminkar mig gör jag lätt väldigt konstiga miner har jag märkt, så skulle nog se helt dumt ut om jag skulle filma det. Men ska jag vara helt ärlig så har jag faktiskt tänkt tanken.
 
Har du något inplanerat vad du ska göra år 2013?
 
Njaa, inte så mycket faktiskt. Jag ska såklart till Vemdalen på skidläger i Februari och på Bödalägret på sommarlovet. Men ne, jag tror inte det är så mycket mer jag har bestämt att jag ska göra.
 
Kan du lägga upp fler videos när du sjunger?
 
Haha, njae, vill ni verkligen det ? Ser så inövat ut o bara stå där o sjunga för en kamera, haha xD
 
Varför började du blogga?
 
Jag tror det var för att mina kompisar hade det och det lät kul att ha det. Men sen så har jag alltid gillat att skriva och har skrivit mycket i dagbok, så då tyckte jag det var kul att testa detta: Som en dagbok fast inte lika privat !
Intresset för fotning kom ett tag efter jag började blogga, så det hade överhuvudtaget inget med att jag ville visa upp mina bilder på något sätt.
 
Hur är din "drömprins" ?
 
Hmm.. Det där har jag tänkt många gånger på. Men min drömprins är någon som man verkligen kan lita på, inte gillar allas bilder och messar med 10 andra tjejer. Utan en som faktiskt ser en som någon speciell ! Sen är det ju det med att insidan räknas. Det klart den gör, men utsidan räknas ju faktiskt också. Lite iallafall ;)
 
Hur är en bra blogg enligt dig?
 
Jag läser ju många olika sorters bloggar, så det blir en väldigt bra mix. Men en bra blogg enligt mig är nog när det är bra och fina bilder, inte massa slarvinlägg, men det ska ändå inte vara för mycket text. Inte så så man knappt orkar läsa allt. Utan lagom.
 
Vilken kamera fotar du med just nu?
 
Jag fotar med Canon EOS 1100D, och tycker den är superbra !
 

 
 
 
 

JUST HAVE FUN

Jag har storstädat mitt rum och fikat hos farmor och farfar. Nu kommer snart mina fina vänner på besök och stannar över natten. Vi börjar kvällen med pizza o sen får vi se hur det blir. Singstar, Buzz, spel eller någon bra film ? Det vet man aldrig !
 
 
 

HEM LJUVA HEM

Igårkväll kom jag hem sent efter att ha åkt färja, bil och stannat hos en familj i Göteborg och ätit god mat. Jag har haft riktigt roliga dagar i Danmark, men det är ändå ganska skönt att vara hemma i lilla Jönköping igen !
 
Jag och Amanda cyklade ner till Ica innan och träffade fyra andra fina vänner. Vi köpte massa onyttigheter och godsaker tills ikväll. Då ska vi nämligen ha övernattning hemma hos mig ! Ser fram imot det, kommer bli riktigt kul och ett bra avslut på lovet.
 
 
 

BADHUSET !


NYÅRSFRISYREN

 
En liten titt på hur mitt hår såg ut på nyår. Hade plattångslockar vilket jag känner mig väldigt bekväm i !

I LIVING THE PERFECT LIFE, JUST ONE THING I WISH

Jag springer upp om och om igen i trapporna till rutchkanan, äter goda frukostar och stora middagsbufféer så jag håller på att spricka o så ligger jag bara på rummet och njuter av livet. Här i Danmark trivs jag bra !
 
Justde, såg att det var något fel på texten med svaren på frågestunden, men fixade det nu, så för er som redan läst det, kan ju ta en titt igen nu om ni vill. Enjoy !
 
 

LIVET

Bad igen nu efter att ha ätit på buffén idag igen !


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 1

Kan du göra en lista på alla tjejer i din klasss och en av deras olika personigheter. Ex. Lisa - Snäll

Hanna- Blyg Cecilia- Kaxig

Jag undrar om någon annan har typ en lika konstig klass som jag ? :)


Våran klass är inte så uppdelad precis. Alltså, det finns nog ingen som har en så stark personlighet så man vet exakt att den är kaxig och den är si o så. Men visst, det finns vissa i klassen som tar för sig lite mer, och vissa som knappt säger någonting. Vissa är pluggnördar, och vissa blir glada dom bara blir godkända. Alla är vi olika. Men jag tänker inte skriva ut några namn här på bloggen.

 

Vilka bloggar följer du?

Jag följer massa olika bloggar, fotobloggar, kända bloggar och såklart kompisars bloggar också !

Hur tycker du att 2012 har varit från 1-10?

Det får nog bli en 8 ! Har haft ett toppen år och nästan allt har varit bra. Men har haft några jobbiga saker med som gör att det sänker lite. Men nu, år 2013 hoppas jag på en 10 !

Favoritgodis?

Är det något jag inte är kräsen med så är det godis. Jag äter nästan allt godis så det är nästan lättare att säga vad jag inte gillar för godis, hehe. Men måste jag säga något så blir det nog dom rosa melongodisarna !

ÄLSKAR det nya lakanet som du har gjort ett inlägg med, där rubriken är: do things with love. Var är den ifrån?


Ja, tycker också det är jättefint ! Jag fick det i julklapp, men jag tror det var ifrån Ellos, dom har riktigt mycket fina kuddar, påslakan och sånt på deras hemsida.

 

Var redigerar du dina bilder?

Oftast så redigerar jag inte mina bilder överhuvudtaget, tycker dom ser naturligast ut då. Men när jag redigerar bilder, o gör collage och sånt gör jag det i Picmonkey. Har inte orkat leta efter något bättre och jag tycker faktiskt att Picmonkey är helt okej. Finns det mesta som man behöver. Och särskilt för mig som mest gör collage där som sagt.

Var köper du oftast dina kläder?

Mina kläder köper jag oftast på H&M eller Ginatricot. Men mina favoritaffärer är Bikbok och Gina, konstigt va?

Vad använder du för parfym?

I skolan har jag inte alltid någon parfym överhuvudtaget, men mer när jag gör något speciellt o så använder jag denna finingen från Victoria's Secret. Luktar riktigt riktigt gott !

 

Vilka locktänger har du?

Saken är den att jag inte ens har någon plattång, hehe. Mamma har en men jag använder aldrig den. Lockar jag håret så gör jag det med plattången, tycker det blir mycket finare lockar då ! Men vill du ha tips på en riktigt bra plattång så har jag: OBH Nordica Artist Straightener Quick Heat, den kan jag verkligen rekommendera !

Vad använder du för smink?

 

 

MYS PÅ HOTELLRUMMET

Kollar på gamla Mysteriet På Greveholm med sis !


WHO I AM

 
Jag har åkt färja i tre timmar från Göteborg till Danmark, och mått illa så fort jag ställt mig upp i färjan. Vi har gått på stan och fördröjt tiden, checkat in på hotellet, badat i äventyrsbadet, ätit på en buffé och nu somnar jag snart framför datorn. Sitter också o klagar på hur mätt och trött jag är , efter att bara ha sovit 4 timmar inatt... Men hotellet är fyrstjärnigt, och det är verkligen inget att klaga på, här kommer jag trivas några dagar !
 
Nu kan jag behöva en lång natt i de sköna hotellakanen.

LIVET RULLAR PÅ

Nu under eftermiddagen har Elin och Amanda varit här och vi har planerat inför en kommande övernattning i slutet av lovet, som jag tror kommer bli riktigt rolig !
 
Imorgon åker jag till Danmark för att bada, shoppa, träna och bara ha det mysigt med familjen. Tror det blir väldigt bra, dock så hatar jag danska språket, sorry. Tycker det låter så fult..
Men när jag inte badar i badhuset, går runt i det danska landet, äter hotellfrukost eller tränar på gymmet så kommer jag självklart att blogga som vanligt !
 
Nu är det dags att sätta på musiken på högsta och packa. Efter det blir det duscha o sen sängen. Måste gå upp 6 imorgon. Kill me... Hur ska jag orka detta? Bil i 3 timmar och sen färja i 3 timmar på det. Yes...
 
 
Justde en bra grej, på Fredag kommer första delen av Frågestunden ut här på bloggen, men du har fortfarande chansen att fråga i frågestundsinlägget. Håll utkik !
 

JAG OCH MINA FINA SYSKON

 
En bild från nyårsafton.
 
Yes, där har vi alla barnen i familjen Edlund. Vi har nog inte ett enda kort där alla blir bra. Alltid någon som ser sådär halvknäpp ut. Men men... that's life !

HÄR SNACKAR VI

 
Nu har det äntligen blivit av ! Har varit på stan med mamma för att inhandla ett nytt objektiv till min kära kamera och en ny kameraväska. Har tänkt på det såå länge. Är superdupernöjd ! Kommer gå runt med ett leende på läpparna hela dagen idag :D

BÄSTA KVÄLLEN !

Hade en grym kväll/natt igår ! Började kvällen med att laga tre rätters tillsammans med fint folk, körde en rolig lek och sköt lite raketer.

Åkte sedan in till Unite och fortsatte kvällen på bästa sätt ! Dansade och hade det bäst till klockan 2. Hoppas ni också firade nyår på något bra sätt.

Idag har jag inte gjort NÅGONTING. Om ni ville veta.


DECEMBER

/ Vi satte upp julstjärnorna och julstakarna / Jag fixade en ny design och min snälla syster fotade mig / Jag hade på mig favvooutfiten / Jag fick min efterlängtade Iphone / Jag handlade alla mina julklappar på EN dag / Vi bakade lussekatter och pepparkakor, och gjorde varsitt pepparkakshus / Vi satte upp granen och klädde den / Vi bakade julgodis / Sen kom tredje advent / Julaftonen kom och tomten knackade på / Vi öppnade alla våra fina julklappar / Solen kom, vilket var väldigt efterläntat / Nyårsafton kom och vi välkomnade det nya året /

GOTT NYTT ÅR !

Vi välkomnar 2013 och hoppas på att detta kommer blir ett bra år !