MITT 2012

När jag ser tillbaks på början av mitt 2012 så märker jag att jag har förändrats sjukt mycket om man jämför med nu. Då visste jag inte alltid vad jag ville, gjorde en hel del misstag och vågade heller inte alltid säga vad jag tyckte.
 
Nu är jag mycket starkare i mig själv. Vet precis vad jag vill och har mycket bättre självförtroende. Alla förändras. Mer eller mindre. Och detta året tycker jag har varit ett av dom åren jag har förändrats mest.
Jag tänker inte gå in på massa detaljer, men tror ni förstår !
 
DÅ:
 
NU:
 
Har också blivit mycket duktigare när det gäller pluggningen. Har börjat ta det mycket mer på allvar, och dom betygen jag var nöjd med då, känns som ett misslyckat prov nu om jag skulle få det betyget.
 
Fotningen och bloggninen har också gått framåt. Skäms nästan när jag ser mina gamla bilder jag tog då och när jag ser tillbaks på gamla inlägg så är många utan bilder o inläggen är faktiskt supertråkiga att läsa.
 
Så jag tar bara dom här framstegen som något positivt och nu är jag riktigt taggad för ett nytt år med nya förväntningar och möjligheter !
 
 
 

NYÅRSOUTFIT


GO ON AND SMILE

 
Det blev tyvärr inget med tjejorna ikväll så det fick bli en myskväll med familjen istället ! Vi slog sönder våra fyra pepparkakshus och sjöng singstar för full hals.
 
Fortsätt gärna o ställ fler frågor i frågestunden. Desto mer frågor, desto roligare ! Jag svarar på dom i början på det nya året.

FRÅGESTUND !

 

NEW YEAR SOON

Om ett tag åker jag och Elin o tränar. Ska bli skönt efter all julmat och julgodis man har ätit, hehe xD
Senare ikväll åker jag till sex fina vänner och ska bara njuta av lovet helt enkelt !
 
Imorgon är det nyår och vi kommer välkomna 2013. Det firar jag med att åka in till Unite med massa fint folk !
 
Vad ska ni göra på nyår?
 
 
 

DO ALL THINGS WITH LOVE

 
Jag har haft en lugn och en typisk jullovsdag. Börjar redan tänka på att skolan börjar snart och fy vad tråkigt det ska bli...
 
Nu på kvällen kom min gamla barndomskompis och granne Linn hit med familj , och vi spelade spel och åt varma mackor. Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng med mitt nya påslakan !

TWO WORDS

 
Vädret är urtrist och idag tar jag bara dagen som den kommer !

STYLE

 
Men ack så bra mitt nya skal passar till min fina stickade tröja !

SUNSHINE

Benen värker... Jag och Hanna har gått in o ut i affärer idag i många många timmar. Vi kom förväntansfulla till mellandagsrean men fick bara med nån liten sak. Besvikelse.. Men annars har det varit en toppen dag ! Massa o prata om efter att inte kunnat va på flera år känns det som.
 
Jag tänker fortsätta denna kväll med att åka till Elin och Maja. Vi ska kolla på film, göra glass och bara ha en bra fredagskväll !
 
 
Vaknade o såg att solen sken idag, o blev jätteglad ! Har inte sett solen på jättelänge. Skyndade mig ut innan solen försvann.
 
 

I LOVE THAT, JUST THAT

Jag har haft storstädning på mitt rum, packat upp alla julklappar, läst ut en mycket bra bok och kollat på min serie. Nu på kvällen har jag också varit ute och åkt pulka med hela familjen. Nästan. Fullmånen lös upp snön !
 
Det var min dag på ett ungefär.
 
Resten av kvällen blir det filmmys med mormor magdas glass !
 
 
 
 

CROSS AND FLOWERS

 
Det här superfina skalet är en av favoritjulklapparna ! SÅÅ FINT ♥

DU KOM OCH GICK

 
O jag vandrar runt i mina mysbyxor och osminkad denna Torsdag , o njuter av att det är jullov !

HAPPY DAY

Idag har vi fortsatt julen med att åka till farmor och farfar efter att ha kommit hem från mormor och morfar sent igårkväll. Vi fick ännu lite fler julklappar, fast vi var nöjda, och vi åt ännu mer julgodis.
 
Vi fortsatte sedan med att åka till mina kusiner och spela spel, äta tacos och bara mysa. En riktig släktdag med andra ord !
 

MOT FARMOR OCH FARFAR

Med mina normala syskon ! Bjuder på bilderna..


SNEAK PÅ MIN NYÅRSOUTFIT


JULEN ÄR EN TID ATT SPRIDA KÄRLEK, LJUS OCH FRID

O så var julafton över och jag somnade med ett leende på läpparna. Vi åt god julmat, körde paketlek, tomten kom och vi öppnade alla julklappar som låg under granen.
Jag avslutade julaftonen med att åka på kvällsmöte i kyrkan, vilket var ett mysigt avslut, o då fick jag också träffa min kära vän härifrån Skåne, vilket var väldigt kul !
 
 
Jag kan erkänna att jag inte längtade efter att slita upp julklapparna lika mycket som när man var liten. Men det är fortfarande kul att få saker ! Jag fick allt från sportbag till kläder, pengar, mobilskal och saker till rummet.
 

JULAFTON

 
Alla julklappar ligger bara o väntar på oss. Och idag, idag får vi öppna dom efter Kalle Anka !

TJUGOTREDJE DECEMBER

Det börjar närma sig julafton nu. Jag sitter i mormor och morfars soffa, kusinerna leker o resten av alla mostrar, mammor, och föräldrar sitter vid bordet o pratar. Utanför är det snöstorm. Kan inte bli mycket mysigare, och nu ska jag verkligen njuta av kvällen innan julafton.
 
Dagen har varit bra. Åkte tidigt på morgonen, åt till och med frukost i bilen för att komma fram till lunch. Efter middagen gick hela släkten ut och åkte pulka vilket var dagens höjdpunkt !

 
Jag kan faktiskt erkänna att jag längtar väldigt mycket till julafton nu. Julmat, julgodis, kalle anka och paketöppning ♥  Längtar ni till julafton ?

CANDY


GO !

Nu åker jag mot Skåne med musiken i öronen.


DAN FÖRE DAN FÖRE DOPPAREDAN

Jag har börjat lovet på ett supertoppensätt ! Idag fick jag sovmorgon vilket var mycket skönt. Öppnade mitt julstrumpspaket o resten av dagen har jag tillbringat utomhus.
Jag har åkt pulka, skrattat o pratat med Erika och Elin, o vi har haft det bra.
 
Nu måste jag börja packa min väska för imorgon åker jag till Skåne där jag tillbringar juldagarna med släkten. Men jag ser nog mest fram emot att träffa min käre moster som jag inte har fått se på två år.
 

CHRISTMAS STOCKING

Vaknade upp och hittade dom här fina vantarna i min julstrumpa. Precis vad jag behövde ! Tack tomten.

I LIKE IT

Jag har varit hos tandläkaren och plastat en tand, vilket man inte gör allra helst på en fredag. Men jag fortsätter denna dag med att ha släktkalas och ha filmkväll med fina vänner !


JULLOV !

Vi har fått våra betyg och nu är det äntligen jullov !


LYCKLIG.


DET ÄR TORSDAG...

 
...Och jag har redan hunnit träna, kommit hem, dragit på mig onepiecen och nu tänkte jag mysa med film. Imorgon välkomnar vi jullovet och jag kommer också att få mitt kuvert med betygen. Är lite nervös över det, även fast jag vet nästan alla betygen.

GO FOR IT

 
Ush.. detta är inte bra. Känner att jag bara kommer med tråkiga inlägg o gamla bilder just nu. Är i den perioden när jag inte alls känner för att blogga. Men snart är det ju lov och när jag inte sitter o öppnar massa paket o får besök av tomten så kommer jag att blogga så mycket jag bara kan. Då har jag all tid i världen !

RED AND BLACK

Blev inga bra bilder när jag skulle fota outfitsbilderna, tog det lite snabbt så fokuseringen blev inte rätt osv. Så ni får bara en liten sneak på min outfit idag !
 
 
Tröja - Ginatricot
Skjorta under - H&M
Mobilfack - Lindex

BLACKOUT, KOMMER INTE PÅ NÅGON RUBRIK

Dagen har rullat på bra. Tidiga dagen, gick från centrum hem med gitarren släpandes på axeln.
Resten av eftermiddagen och kvällen har jag pratat engelska. Vi har nämligen pappas gamla kompis på besök med hans familj. I vanliga fall bor dom i USA, så det är därför jag måste gå runt o pratar engelska.
Blir nervös.. Sitter hellre o lyssnar eftersom jag förstår allt, än att prata Engelska med vant folk.
 
Vi har fikat lussekatter o pepparkakor och ätit pizza vilket var himlans gott. Det var alldeles för länge sen jag åt pizza sist. Självklart har jag också suttit o kollat på Pretty Little Liars. Är beroende. För er som inte har sett det, BÖRJA KOLLA !
 
Det passar dig som gillar att kolla på kärlek blandat med skumma saker som händer hela tiden i filmen.
 
 
 

TRUE STORY


DET VAR DU OCH INGEN ANNAN

Jag har ändå haft en ganska bra Måndag ! Lugna men onödiga lektioner eftersom man bara göra såna saker som vi kommer jobba med nästa termin och ändå kommer glömma bort under lovet.
 
Men ett plus för att jag kom hem liite tidigare idag och att nu är jag helt klar med min jul-o-nyårs-outfit o jag är såå nöjd ! Kan avslöja en sak: Jag kommer INTE att ha klänning som många andra ska ha.
 

MYSIG SÖNDAG


TREDJE ADVENT

 
Idag har vi fått tända det tredje ljuset. Det betyder att det bara är en vecka kvar till julafton imorgon ! :D
Och ännu bättre, om 5 dagar har vi JULLOV ! Jag är taggad !!

LUCIATÅG

 
Nu hörni, ska jag åka iväg o inte kolla på luciatåg, utan jag ska vara tärna i körens luciatåg !

JULGODIS OCH JULGRANSPYNTNING


 
Min dag på ett ungefär ! vi gjorde sex olika sorters julgodis så nu tror jag vi har så det räcker, haha. Jag har också hunnit träna o precis tagit en dusch. Nu ska jag fixa mig o sen drar jag på nått ungdomsmöte med tjejerna. KUL !

JA MÅ HON LEVA

Idag fyller min älskade syster Agnes 12 år ! Det firar vi med att klä granen och baka julgodis idag. Det var väl mindre kul att behöva gå upp halv nio idag, men man får väl tänka positivt att jag får lite fler timmar av dagen.
 
Jag hoppas du får världens bästa dag, o jag älskar dig så grymt mycket. GRATTIS ! GRATTIS !
 


 
 
 
 
 

LET IT SNOW


EN LITEN LUCIA VILL GÄRNA HÄLSA PÅ

 
Idag har vi varit o kollat på niornas luciatåg, riktigt fint ! Plugget avtar o jag har nästan ingenting längre vilket är super. Åkte in med Elin idag och tränade, vilket behövs innan all julmat, hehe.
 
Hoppas ni har haft en bra Torsdag, och nu inväntar vi Fredag !

EN OUTFIT JAG GILLAR


12/12 - 12

Satt på kemilektionen o hela klassen räknade ner hur många minuter det var kvar till 12/12-12 12:12 , ändå rätt coolt att detta bara kommer inträffa en gång !
 
Har inte mycket mer att säga mer än att Onsdagar är en så jobbig dag o det blir inte bättre när man åker längdskidor på idrotten och alla i hela skolan ser ..
Julia följde med mig hem o vi arbetade med våran bildanalys. Vi har också klagat på våra jobbiga förkylningar och nu längtar jag verkligen till jullovet !
 
 

SANKTA LUCIA

 
Jag har varit o kollat på min lillebrors luciatåg. Om man säger såhär: Det var ett bra luciatåg för att vara 6-åringar ! Ofokuserade men småsjöng ändå, typ så, haha xD Ni ser han på första bilden längst till höger, tyvärr så syntes han inte så bra.
 
Annars idag har jag fått reda på mina betyg i dom flesta ämnena. O jag kan säga att det går framåt genom att plugga ! I 7:an hade jag E-D, nu har jag C och uppåt i nästan alla ämnen ! :D
 
 
 

YES !

Glad tjej som fick A ! :D


JAG GÖMMER MIG BAKOM MIN LUVA FÖR ATT SLIPPA SE DIG

Måndagen är dem tråkigasten och segaste dagen på hela veckan. Dagen fortsatte ännu mer negativt när man har biptest på idrotten, ett matteprov som inte gick så bra och sen ska gå röd som en tomat till kören o sjunga där i 2 timmar...
 
Men ÄNTLIGEN har jag inga i inlämningar och prov kvar innan jullovet, och det känns så skönt ! Eller jo justde, jag har en bildanalys som måste vara klar denna veckan.. Skit också.
 
Just nu har jag iallafall en rolig stund. Jag sitter o slår in julklappar ! Tycker det är jättekul att ge bort julklappar till folk !
 
 
 

LIKE DIAMONDS IN THE SKY !

Jag har tyvärr inte hunnit så mycket idag som jag skulle velat. Det enda jag har gjort idag är att plugga till ett prov, en inlämning och en redovisning som vi ska ha imorgon, och så har jag hunnit kolla på två stycken julspel. Det är vad jag har hunnit med idag !
 

PEPPARKAKSHUS


 
Kom just på att jag har ju glömt att visa er våra fina pepparkakshus ! Alla barn i familjen har gjort ett var. Erkänn att mitt är finast ? ;)

MYS !

 
Igår gick jag omkring i min favoritoutfit. Jag snackar självklart om Onepiece och gosiga strumpor ! BIG LIKE !

NY DESIGN !

 
Det gick snabbare än vad jag trodde ! Vad tycker ni ? :D

LUSSEKATTER


 
Ja, idag har det bakats lussekatter här hemma. Jag har också hunnit nästan allt på min lista som jag ska göra idag. Om en stund kommer jag att börja med designen. Jag hoppas verkligen den blir klar idag, men annars får ni stå ut med lösenord på bloggen till imorgon...

HOPPAS JAG HINNER MED ALLT

 
Ja, ni ser ju att jag har en hel del att göra idag !

JAG ÖNSKAR ATT DU VAR HÄR BREDVID MIG


 
Bloggen bombaderas med julbilder just nu, men det är ju faktiskt jul nu !
Jag har klarat av den jobbigaste veckan med mest prov och inlämningar på hela terminen. Men äntligen är den avklarad och nu tycker jag att jag förtjänar helg !

EN HELT VANLIG TORSDAG

 
Bild på mig och min lilla kanin Tindra.
 
Idag har jag fått skriva av mig till ett kemiprov som jag har pluggat alldeles för många timmar till, tycker jag själv. Men som tur var gick det bättre än jag tänkt mig. Jag har skrivit klart min religionsinlämning, varit på sista konfan för denna terminen, vilket känns sorgligt och jag har avslutat dagen med att ta en varm dusch.
 
God natt !

HELT OKEJ !

Pluggning med te och det snöar utanför fönstret !


WINTER N SNOW


I'M SORRY

Pluggandet har tagit över dom senaste dagarna.... så tråkigt att inte hinna blogga !
Men hinner slänga in ett inlägg nu innan jag måste sätta igång o plugga igen.
 
Så, vad har hänt dom senaste dagarna ? Jo, jag har varit hos frisören o klippt av mitt långa hår :( jag har åkt på en rejäl förkylning o det är så fruktansvärt jobbigt. Jag har fått min efterlängtade Iphone som jag sitter vid var femte minut typ. Jag har också haft ta-igen-dag idag på förmiddagen, vilket var riktigt bra. Fick rätt mycket saker gjorda !
 

AJFONE

 
Äntligen !

JULKLAPPAR

 
Jag och Agnes har varit på stan i många många timmar. Har kramp i fötterna nu... Men åh vad skönt det känns att ha ALLA julklappar köpta. Är riktigt nöjd !

FÖRSTA ADVENT

Jag har sjungt jullåtar i kyrkan med kören och det gick bra !
Nu blir det pluggning i nån timma o sen åker jag till stan med Agnes för att handla julklappar. Har inte handlat än enda julklapp än, woops !
 
Vi har välkomnat första advent och min julstjärna står så bra i mitt fönster !
 

LÄSKIGT !

Ja, igår var jag med om en VÄLDIGT dramatisk händelse...

Kusinerna och syskonen var ute i snön o det var mörkt så jag stod o kikade ut genom fönstret o tänkte skrämma dom genom att göra en läskig min o stå över ljuset så det skulle bli ännu läskigare.
 
Men så märker jag ju inte att jag lägger hela håret i ljuset så sen hör jag ett ljud som låter som när man tänder tomtebloss, o sen stod halva håret i en stor låga ! :O
 
Skakade o va jättechockad efterråt, men vi släckte elden fort och det gick bra. Det är kortare i håret på ett ställe o det luktar rök om det, men tur att jag inte brände upp hela håret o jag ska ju faktikst till frisören imon !
 
 
 

WINTERLAND

Jag har blivit fotograferad av min snälla syster som gärna ställer upp. Kan inte visa er för många bilder än, för snart, riktigt snart, då kommer jag att byta till en vinterdesign, woop woop ! Vi har varit ute med kaninerna i snön och åh vad roligt dom tyckte det var.
 
Nu börjar den lukta gott från köket för snart kommer det gäster hit !


NOVEMBER

 
Jag har lekt med kameran / visat er en snygg outfit / haft tjejkväll här hemma utan föräldrar med taco, paket o skratt / jag har fyllt år och fått mitt älskade stativ / har färgat håret en aning mörkare / firat med tårta med släkten / haft julmys med fina familjen / bakat pepparkakor / garnerat pepparkakshus / premiärfotning med stativet utomhus / snön har kommit o äntligen stannat på marken / självklart har jag pluggat /

1 DECEMBER

Som ni såg hann jag inte blogga igår... Det var så att efter skolan åkte jag, Elin, Erika, Hanna och Wilma till Erikas stall och tolkade med hennes häst. För er som inte vet vad tolka är så åker man pulka bakom hästen. Skitkul !
 
Var hemma någon timma efter det o sen åkte jag vidare till Tonår.
 
Jag har nu kollat på första avsnittet av julkalendern som är en traditon och nu ska jag på ungdomsfrukost. Senare idag kommer bilder i snön o på mina små kaniner.