SEPTEMBER

Imorgon är det dags att vända blad i almanackan och September närmar sig mot sitt slut.
 
 
Jag har varit hos mina fina kusiner på landet, o ätit tårta o njutit av sista sommardagen / köpt mig ett par skitsnygga boots / Varit på ett riktigt fint bröllop / Fått min nya mobil ! / Varit i Ullared o köpt massa fina saker / Äntligen börjat träna på Friskis / Bakat favvokakan / Tagit ursnygga höstbilder med min fina vän /
 
Min månad i bilder !

ÄNTLIGEN !

Sorry för väntandet, men nu är bloggdesignen äntligen klar ! Love it, känns riktigt kul att börja blogga nu med en helt ny design ! :D
 
Vad tycker ni ?
 

LÖSENORD

Kommer nu att ha lösenord på bloggen ett tag, medans vi fixar designen o allt. Men imorgon kväll, eller på Söndag kommer allt vara som vanligt igen, så ni vet !
 

AUTUMN

Hösten närmar sig med stormsteg, och jag är riktigt taggad inför ikväll !
 
När kvällen närmar sig, drar jag och mina fina vänner till bowlingarenan med Tonårsgänget ! Victoria sover hos mig inatt också, för imorgon väntas en riktig bloggdag :D Vi kommer fota MASSA fina höstbilder, och designen på bloggen kommer helt att ändras till en fin höstdesign. Vad säger ni om det ?
 
 
 
 
 
Älskar domma bilderna jag tog för några minuter sen ! Grönt o rosa är verkligen fint tillsammans !

TUMARROW ITTS FRAJDAY

Gått runt o varit dödstrött i skolan idag, men ändå klarade jag av att komma ihåg alla saker till provet. Så nu är det bara att vänta o se !
 
Tyckt synd om en särskild person idag, och nu måste jag göra matteläxan ...
 
Imorgon blir en grym dag ! :D
 

FIRAR

Efter att ha pluggat ett tag nu, och faktiskt kan allt jag behöver kunna, så ska jag sätta på någon romantisk film o fira för mig själv ! En rätt bra Onsdag ändå !

Ha det bra !
 
 
 
Fråga mig inte varför jag tar kort på godisar. Tyckte bara det såg så fint o färgglatt ut, haha !
 

MY ROOM

Tänkte om någon ville se en liten del av mitt rum så är det bara att skrolla ner lite nu, så får ni se bilder. ENJOY !
 
 
 
 
 
 
 
Det är här jag pluggar, chillar med vänner, lyssnar på musik, sover, bloggar.. ja... allt man kan tänka sig, nästan.

PLUGG ...

Kan inte blogga just nu, måste plugga, har biologiprov på Torsdag, ushhh... Men just nu har jag min pluggpaus, som jag har lite då o då. Alla har väl sina egna knep !
 
För övrigt åkte jag, Elin, Julia och Erika hem till Elin idag och gjorde pannkakor och pluggade. Jättemycket pluggande blev det väl inte, men pannkakorna var goda ska ni veta !
 
Gammal bild ...

RUBRIK SAKNAS

Måndagar är som vanligt lika sega, och alla gick runt o gäspade hela dagen. Dagen blev ju inte bättre när man börjar dagen med att ungdomar från dom olika partierna kom o pratade med alla 7:orna i nån timma...
 
Kören är som vanligt höjdpunkten på Måndagen, men nu måste jag plugga o sen ser jag fram imot dom roliga programmen som tv:n har att erbjuda !
 
Justde, måste säga att jag verkligen längtar efter utvecklingssamtalet imon.. Ushh :o Ge mig en lyckospark tack !
 

GOODBYE SWEDEN

Känns helt okej at åka till Thailand om en månad ! Happy girl !
 
 

SHOES

 
 
Fått domma snyggingarna av mamma. Tänk igentligen va sjukt att hon hade dom för många många år sen. Och nu är dom moderna igen !

DAGS ATT SÄTTA IGÅNG !

Hörni, idag blir det storstädning på rummet och i kaninernas bur, gräsklippning, pluggning och en lång dusch på det. Det känns som att Söndagar är till för sånahär saker ! Tråkiga , men saker man bara måste göra ibland ...
 

BODABORG O PIZZA

Gick upp vid sju för att åka med konfan till Bodaborg ! Fick en riktigt bra grupp men vi måste gett upp lätt, för vi klarade bara 2 banor i sista sekund. Åt pizza, lekte lekar och jag säger det igen: Vi har världens bästa konfagrupp !
 
Måste fixa mig nu, för snart drar jag till farmor och farfar !
 
Hoppas ni också får en bra Lördag, fast regnet öser ner .. !
 
 
Min lilla ängel ! ♥
 
 

HÄR SKA DET STÅ EN RUBRIK

Regnet öser ner utanför fönstret och jag är väldigt glad över att helgen har kommit ! Kom ihåg ALLT på syslöjdsprovet, och det är jag väldigt stolt över om jag får säga det själv !
 
Ska strax börja fixa mig lite, för om en timma blir det tonår som vanligt ! Ändå kul att ha något man gör varje fredagskväll ! Men idag kan jag inte stanna allt för länge, för imorgon drar jag till Bodaborg med konfagruppen :D Det mindre roliga är att jag måste gå upp vid 7...
 

WOOPS

 
 
Glömde ju visa er domhär snygga hörlurarna jag köpte igår. Kärlek vid första ögonkastet, åh fy vad bra dom är !

CARDIGAN

För er som ville få bättre bilder på min nyinköpta kofta, här kommer det !
 
 
 
 
Har gått runt i denna hela dagen i skolan. Så skön o mysig är den ! Lätt höstens bästa köp hitills ! :)

SHOPPING A LA ULLARED

 
 
 
 
 
 
Som sagt, väldigt väldigt fula bilder. Skäms nästan när jag ser dom, haha xD Men hinner inte ta nya bilder nu iallafall !

I'M HAPPY AND ANGRY

Rubriken beskriver mina känslor rätt bra med den meningen. Är så så ledsen för min usla uppdatering. Vill inte komma med en massa bortförklaringar, men igår va jag på Ullared HELA dagen, o kom hem vid 9. Och då behövde jag ta läxorna först, ni vet, läxorna går före bloggningen !
 
Idag så har jag tränat på Friskis med Maja och Elin o kom hem vid halv 8. Så har precis slängt i mig mat, o nu måste jag faktiskt plugga !!
 
Men tog kort jätteslarvigt på mina inköp från Ullared som kommer upp snart, så jag hoppas ni nöjere er med dom !
 
 
 
2 bilder jag tog igår !

YOLO

Vaknade av väckarklockan tjugo i sju och ville bara somna om. Men skoldagen gick faktiskt dubbelt så fort när man hade i baktanken att det är studiedag imorgon !
Hade ju hellre velat ha studiedag idag, o få långhelg. Men men...
 
Nu tänkte jag kanske gå ut o ta en liten fotorunda och så måste jag göra matteläxan så jag kan checka av den från min läxlista !
 
 
Favvobild i repris !
 
 

DÖR AV TRÖTTHET

Halv 3 åkte bilen påväg till Friskis o Svettis med Mamma och Elin. Vi fick våran introduktion, och vi hade nog världens lamaste tränare. Tränade där i sammanlagt 2 timmar.
 
När jag kom hem kastade jag mig direkt ut o klippte gräset i 2 timmar. Så detta har varit en väldigt skön men jobbig dag..
 
Nu ska jag kasta mig i TV soffan och lata mig där i nån timma. Sen blir det storstädning på rummet, suck...
 

EN DAG I SEPTEMBER

 
 
 
Vi sprang runt på åkrarna, solen lyste, man hörde glödjerop när någon fick napp, o allt va bra denna Septemberdag. Man glömde bort allt annat för ett tag. Alla fick en sur min på läpparna när vi skulle åka hem, men alla tyckte att vi måste allt åka till kusinerna oftare !

JAG BABBLAR PÅ SOM INGENTING

Som ni kanske märker är inte bloggen på topp just nu. Har inte tid eller lust till att blogga lika mycket längre. Så det kanske blir 1, max 2 inlägg per dag nu. Jag vet. det är tråkigt, men tro mig, näst nästa helg kommer det bli ändring på det. Då kommer jag byta design o allt. Missa inte de !
 
Jag kom på också att bloggen fyller 1 år snart. 11 Oktober. Det får ni inte heller missa hörni ! :)
 

HAPPY BIRTHDAY TO YOU !

Idag har vi bakat o bakat o bakat HELA DAGEN !
Det är så att Julia fyller år idag, så jag, Elin och Maja va lite roliga o bakade STORA bakverk !  Så därför har jag inte kunnat skriva nått, eftersom det va en överraskning ;)
Men det blev faktiskt rätt lyckat, så åter igen, GRATTIS JULIA PÅ 14ÅRSDAGEN !
 

ONÖDIG INFO

Har fullt upp idag till Tisdag !
 
Fredag: Ska vara med Hanna, sen blire Tonår !
 
Lördag: En hemlis som ni får veta då ...
 
Söndag: Ska gå på gudstjänst som alla konfirmander måste göra denna Söndagen. Vid 3 ska jag och Elin på en informationssak på Friskis o Svettis !
 
Måndag: Skola, drar till kören efter de !
 
Tisdag: Är det Studiedag, så då drar jag till Ullared !
 
 
 

LOVE LIFE

Kom hem från konfirmationen för nån timma sen. Inte för att skryta, men vi har världens bästa konfagrupp ! Vi är 11 tjejer och 5 killar. Alla har samma humor, och vi är en liten, men riktigt rolig grupp. Så till er som inte ska konfirmera sig hos oss säger jag bara 2 ord till: SURT LIV !
 
Haha, nej, nu ska jag inte vara så taskig. Men min konfagrupp och jag kommer nog leva ett tag längre än er, för ett skratt förlänger ju livet ! ;)
 

RANDOM PIC

Sitter och gör Engelskaläxan just nu. Snart drar jag på konfirmationen med fina vänner !
 
Har inte mycket mer att säga nu ! Chiaooo :)
 
RANDOM

JAG BLIR SÅ HAPPY !

Har glömt att berätta en BIG BIG nyhet som kommer lyfta upp hösten med stormsteg ! Några datum mellan Oktober och November drar jag till Thailand ! :D
 
Kommer blir så sjukt skönt nu när hösten närmar sig. Det kalla, tråkiga Sverige. Eftersom vi är en ganska stor familj, och alla har olika viljer. Så ska vi vara i Bangkok några dagar, o shoppa shoppa shoppa. Sen åker vi till någon random ort, lite utanför Bankgok, där vi solar o badar i några dagar !
 
LÄNTAR SÅ OTROLIGT MYCKET NU !
 
För er som vill veta har jag varit i Danmark, Egypten, Spanien och USA 4 gånger. Så det ska bli extra kul att åka till Thailand, när man aldrig har varit där förut !
 
Är det något land ni drömmer om att få åka till ?
 

HEY , I JUST MET YOU !

Idag har jag gått runt i min mysiga tubhalsduk hängandes runt halsen. Vi har haft friidrott på idrotten, och att hoppa häck är nog det jag är bäst på, på dom grenarna. Har också sett vår gamla lärare som vi haft i hela låg och mellanstadiet !
 
En helt okej dag, och nu måste jag gå till mina kära böcker, läxorna väntar förstår ni !
 

HETER ALIINAAE PÅ NÄSTAN ALLT


JUMP IN

 
Har dragit på mig Onepiecen och där i tänkte stanna i hela dagen lång och plugga. Har klarat av ännu en Tisdag, och jag är riktigt arg på vädret nu. Igår va det 22 grader varmt, och vad händer nu ? Jo, det spöregnar ...
 
Ni får ha det så bra !

MY MOBILE !!

Har min mobil i handen och fixar massa med den. Tyvärr har jag ju då aldrig gillat Samsung. Men mamma valde, så jag får väl stå ut tills jag får pappas iphone !
 
 

BRA AVSLUT PÅ SÖNDAGEN

Sitter och dunkar musik i öronen samtidigt som jag kollar inspriration på weheartit, fb, messar, lär mig nya redigeringar och jag vet inte allt vad jag gör xD
 
Är riktigt sugen på att ta lite höstbilder nu när löven börjar komma i alla möjliga färger. Har alltid tyckt att jag fyller år på helt fel årstid, vill fylla år på sommaren istället. Det vill jag fortfarande, men hösten är rätt mysig ändå ! :)
 


 
 

FISKE



Min lilla kusin kom o va så stolt när hon visade upp sin lilla fisk hon hade fått !

KLOCKAN HAR PASSERAT FYRA

Och jag sitter med Biologiboken mitt framför ögonen ... Provet är ju imorgon så det är väl bara att köra på !
 
Började dagen med att gå till kyrkan med Julia, Elin, Maja och Victoria. Vi börjar redan nu med att fylla i vårat lilla konfirmationshäfte där vi ska ha gått på ett antal gudstjänster. Känns skönt att kunna ha en del gånger avklarade framöver.
 
Gick hem till Julia med Elin och vi har pluggat o pluggat. Måste väl erkänna att vi halkat in på andra saker vi börjat prata om under den tiden. Men lite har ändå satt sig i huvudet !
 

BRÖLLOP #ÅTTANIO12

 
 
Kollat på vigseln nu, så grymt fint va de ! Alla detaljer gick i chockrosa, och allt va så välplanerat. Mamma och pappa stannar på hela middagen o festen efterråt. Så nu ska jag vara mamma här i huset för 3 småsyskon. Haha, det va väl kanske att ta i.
 
Men vi kommer nog få en rätt bra kväll här hemma. Hyrt filmer, ska laga mat, äta massa gott o bara mysa !

COWS

 
Har ju glömt o visa er domma söta små kossorna jag tog på förra helgen. Så söta är dom !

TACK GIRLS AND BOYS

Hade en blandad kväll igår. Tonår först va väl sådär kul ... Men när vi gick upp till After eight blev allt lite roligare. Jag, Elin och massa andra satt o kollade på nån tråkig film, hehe... Sen gick vi ut o blev uppskrämda av killarna hela vägen hem xD Kul, men läskigt !
 
Dagen kan jag berätta lite kortfattat. Nu ska jag ut o klippa gräset, sen sticker jag på ett bröllop, efter det blir det att vara barnvakt o plugga.
 

TONÅR

Påväg mot Tonår !


FRIDAY

 Äntligen fått helg, ett av våra 2 prov på Måndag är inställt, och det känns väldigt bra just nu ! Ikväll blir det Tonår som vanligt ! :)
 
 
Sitter här o äter min risifrutti just nu, samtidigt som jag bloggar och kollar på tv. Härligt Härligt !

BOOTS AND POWDERBRUSH

Sorry för dålig uppdatering idag hörni. Men har traskat omkring i Norrahammars skogar i 6 timmar o letat efter onödiga orienteringskontroller. Rolig, störande med ändå underhållande grupp jag hade också... Haha xD
 
Åkte till stan med mamma efter det, och det ska jag tala om för er, att det va inte det man helst gör efter en friluftsdag... Men hittat lite nödvändiga saker iallafall !
 
 
 
Puderborste från Ginatricot.
 
 
 
Snygga boots från Dinsko !
 

JIHOO

Igår beställde mamma en Samsung Galaxy Ace till mig som nog kommer om ett par dagar ! Eller, ja... kommer nog ha den tills jag förmodligen får pappas iphone. Om inte, kommer jag ha denna tills jag skaffar mig en Iphone 5 !
 
Är iallafall lycklig att jag slipper gå runt med en knappmobil, och kan äntligen vara inne på internet, fb, allt man gör på en surfmobil ! :D
 

INGEN BLOGGLUST...

Som sagt, ingen blogglust och mycket o göra idag. Klockan är snart 6 och vad har jag hunnit med idag ? Jo, ätit o hämtat min kära lillebror på skolan. Det är allt jag gjort fram till nu, och nu måste jag sätta fart om jag ska hinna allt.
 
Bla. plugga, duscha, packa inför imorgon.... Vad är det jag ska göra imorgon då ? Jo, jag ska ha friluftsdag och ha orientering i 5 timmar, JIPPIE !! -.-
 
 

GOSIG

 
 
Det kanske är dags att plocka ner domhär tre fina tubhalsdukarna från hyllan snart ? Börjar bli lite småkallt nu när man står vid busshållplatsen på morgonen ...
 
För er som vill veta så är den svarta från H&M, den rosa från Ginatricot, och den gråa från Lindex.

LYXIG TISDAGSKVÄLL

Det är inte varje dag vi äter pizza här i våran familj på en vanlig Tisdagskväll ska jag säga er. God pizza va det iallafall, läxorna är gjorda och nu ska jag och tv:n ta o umgås lite med varandra.
 
Ha det bra !
 
 

GRATTIS KÄRA SYSTER

Gått upp extra tidigt idag för att min kära syster Ellen fyller 10 år idag ! Kommer ihåg själv hur stort man tyckte det va när man fyllde 2 siffrigt.
 
Så om ett tag blir det pizza, men först måste jag nog plugga lite ! :/
 
 
'
 
2 bilder jag tog i Lördags ! :)

TÄNKTE BERÄTTA OM MIN DAG

Haft en tråååkig och seg Måndag. Bildlektionen va helt stökig och orienteringen va jobbig i värmen. Också fått reda på TVÅ prov som är till på Måndag. Blir väl att plugga hela helgen...
 
Efter skolan åkte jag o Julia till kören. En av dom nya aktiviteterna ! Väldigt kul va det :)
 

THE MOON

 
 

LISA OCH MAJA

Fotade lite på dom söta katterna Lisa och Maja igår. Haha, vilken fantasi på kattnamn va ?
 
 
 
 
 
 

GOOD GIRL

Varit duktig flicka idag o klippt gräset, städat hela mitt rum, o gjort lite läxor. Nu ska jag ta en varm dusch, sen blir det tv:n för min del !
 
En rätt bra Söndag ändå !
 

AUGUSTI

Skulle igentligen lagt upp dethär i Fredags, eftersom det va sista Augusti då. Men bättre sent än aldrig :)
 
 
Testat Mormor Magdas glass för första gången / tagit tag o fixat med mina bilder / fyllt på med massa fina självporträttsbilder / sett en vacker himmel / haft en spadag med fina vänner en regning dag / mamma har fyllt år ♥ / packat resväskan o åkt på läger en vecka / Åkt till liseberg o vunnit lite godis / läst i min bok, sista sommarlovskvällen innan skolan drog igång / varit servetris på ett 40 års kalas / köpt mig min nya, mysiga favorittröja / tagit massa fina bilder med en fin vän / märkt hur stor Tindra har blivit / gått runt i skolan i min fläta / sett löven falla till marken /
 
En sammanfattning av min Augustimånad i bilder ! Hope you like it !

TÅRTA I STORA LASS

Haft en fullspeckad men grym dag igår ! Tagit massor av bilder på djuren, naturen o allt fint som finns på landet. Kommer visa er bilderna lite då o då. Ni får lite bilder nu !
 
 
 

ROSTIGA RINGAR ?

Har du samma problem som jag, att du köper en fin ring, och efter ett tag börjar den rosta ? Då har jag lösningen !
 
 
 
Ta ett vanligt genomskinligt nagellack och pensla på ringen när den är helt ny. Om du tar på det när ringen har börjat rosta så hjälper det ju ingenting. Så det är mitt tips till er !
 
 

BERGETS DAG

Ska kanske iväg en sväng ner till bergets dag idag. Det va typ årets höjdpunkt när man va liten, men nu är det inte lika roligt längre. Men eftersom det typ är det enda som händer här i Taberg, så får jag väl ändå gå ner en sväng o kolla läget iallafall ! :)
 
Senare idag ska jag på släktkalas. Mina kusiner bor på landet, så kameran följer med mig !