JUST SO YOU KNOW

 
När jag inte sitter i skolan så sitter jag med läxorna, är med kompisar, tränar eller gör något annat nödvändigt här i livet. Just nu tar väl moppeletandet upp en del av tiden.
Jag har iallafall fullt upp från morgon till kväll och hinner därför inte blogga som ni kanske märker. Har heller inte någon lust för det eftersom min kamera finns i Skåne just nu.
 
Så nu vet ni att tills allt lugnat ner sig och kameran kommit tillbaks kommer det kanske inte vara den bästa uppdateringen här !

GOOD AND BAD

För ungefär tre timmar sedan kom jag hem ifrån en riktigt mysig och rolig helg i Skåne ! Umgicks med härligt folk och träffade en mycket saknad vän. Jag har även solat lite, vilket kanske var min ända chans att bli liite mer brun innan hösten kommer.
 
MEN, nu kommer vi till den tråkiga biten. Jag glömde min kamera i mormor och morfars hus... Såå himla typiskt att det skulle bli just nu när jag äntligen har tid för att fota. Men men, så är det, nu får jag vänta i två veckor innan jag får den igen...
Ska försöka låna mamma och pappas systemkamera lite, men tyvärr så får ni vara beredda på att bloggen kan bli lite trist de kommande två veckorna.
 
 

5 THINGS

Är just nu i Skåne och därför slår jag till med ett hederligt "fem saker ni kanske inte visste om mig" inlägg !
 
 
♥ Jag gillar bara gurka på mackan om dom är skivade i suuupertunna skivor, nästan så tunna så dom går sönder. (De gurkorna i inlägget nedanför är aningens för tjocka, just so you know).
 
♥ Förutom parfymer så tycker jag att bensin, målarfärg och andra starka dofter luktar riktigt gott.
 
♥ Jag blir nästan aldrig sjuk, men när det väl inträffar händer det alltid just då jag verkligen inte vill bli sjuk.
 
♥ Fysik och Spanska är de ämnen jag gillar minst i skolan.
 
♥ Jag ska ha moppe, men kan inte köra förens nästa år eftersom jag fyller år i November.

MELLANMÅL

 

TRUE LOVE

 
Vi har klarat ännu en dag i skolan och fy vad segt timmarna går ! Lite synd att timmarna inte kan gå lika sakta efter skolan, då bara rusar tiden förbi. Ska iallafall bli väldigt skönt med helg imorgon ! :)

PHOTOSHOOT KITTENS (DEL 2)

 
Foto: Jag        Modell: Vera       Redigering: Ingen
 
Alltså åh, katter är så himla himla fina, helt klart mitt favvodjur ♥
 

SO HAPPY FOR YOU

Första skoldagen är nu avklarad, sååå seg dag ! Inte gjort någonting nödvändigt... Känner mig redan helt utmattad och jag har inte ens gått en vanlig skoldag enligt schemat än, vad är det här?
 
 
Dagen blev iallafall lite bättre när jag hängt med Victoria denna eftermiddag ! Fotning (som vanligt) och filmmys med godis blev det ! Ni anar inte hur gott det var med godis efter att inte ätit det på ett år !!

PHOTOSHOOT KITTENS (DEL 1)

Oj oj oj, ni ska bara veta hur många bilder jag har suttit och raderat ! En riktigt jobbig nackdel med djur är att dom aldrig kan vara stilla, vilket då gör att hälften av alla bilderna är suddiga. Men några skarpa bilder fick jag allt ändå !
 

FULLT HUS

Idag har vi varit på släktkalas hos kusinerna ute på landet för att fira tre födelsedagsbarn ! Extra roligt blev det när dom just nu har tre små kattungar (bilderna på dom får ni se i ett annat inlägg) !
 
 

SJUKT BRA AVSLUT PÅ LEDIGHETEN

Kan inte med ord beskriva hur bra jag har haft det denna vecka ! Allt bara ägde och jag skulle utan tvekan kunnat stanna där i några dagar till! Men nu är det som det är och jag är inte riktigt lika pepp på att börja skolan på Tisdag.
 
 

ACCESSORIES

 
 

OCH VINNAREN ÄR...

Vi valde att dela upp det så att man röstade på bästa dukning, bästa förrätten, huvudrätten och efterrrätten !
 
Vinnande förrätt blev:
 
 
Agnes smördegssnurror med olika sorters fyllningar !
 
Vinnande huvudrätt blev:
 
 
På delad förstaplats kom både min och mammas huvudrätt !
 
Vinnande efterrätt blev:
 
 
Ellens kardemummakaka med glass !
 
Vinnande dukning blev:
 
 
Pappa och Alvins dukning !
 
Sammanlagt av alla röster kom jag och Agnes på delad förstaplats !

ÖLAND LEVERERAR !

Glömt att säga att jag nu är på läger på Öland. Kom hit igår och det är redan grymt !

https://cdn1.cdnme.se/3052701/7-3/pic_520a1a89ddf2b32fc81ce2ce.jpg" class="image">


SISTA MÅLTIDEN FÖR DENNA GÅNG

 
Agnes avslutade denna veckan med sina tre rätter. Vi avslutade också hela tävlingen men resultatet får ni veta imorgon eller på Tisdag !

GREAT FOOD TONIGHT

 
Iikväll hade vi två kockar i köket. Det var Alvin och pappa som samarbetade denna afton !

HAPPY BIRTHDAY

Idag fyller inte vem som helst år, utan min kära mamma ♥ Det firade vi med sång och presenter på sängen och en riktigt lyxig frukost !
 
 
Här ser ni presenterna från mig och Agnes som vi sprang runt och fixade igår.

AGAIN TONIGHT

Efter att ha haft uppehåll igår så körde vi igång ikväll igen. Mamma var den som var kocken ikväll och hon körde på lite asiatiskt tema !
 
 

SWEET DREAMS

 
Så, vad har jag gjort idag? Förutom att regnet har öst ner utanför fönstret hela dagen så har vi fått besök. Vi trotsade vädret och åkte upp till berget för att ta en glass (vilket man inte direkt var sugen på) , och vi besökte också bowlinghallen för att roa oss en timma ibland klot och käglor.
Nu ska jag lägga huvudet mot kudden för jag är såå trött !

PICTURES

 
 
 

MY FOOD TODAY

Jag överdriver inte när jag säger att jag stod i köket hela dagen idag. Det tar grymt mycket längre tid än man tror att duka och förbereda tre rätter. Men kul hade jag iallafall och jag är nöjd med slutresultatet !
 
 
 
Vitlöksbröd med mozzarella och tomat.
 
 
Hemmagjord klyftpotatis, grillad fläskfilé, sallad och soltorkadtomatsås.
 
 
Kladdkaka med nötter och kolatäcke, serveras med bär.
 
Fortsätt att kika in här i veckan för att se resten av familjens mat !

LUCKY GIRL

Haft en RIKTIGT bra kväll med mina tre fina vänner som jag inte sett på mycket länge ! Moppeåkning, grillning, kvällspromenad och tjejsnack bjöd kvällen på.

Snart närmar sig lägret och då har jag turen som bor med dessa i tält i några dagar.


HALV ÅTTA HOS MIG

För er som kikat in här på bloggen ett tag kanske vet att vi hade en halv åtta hos mig vecka under sommarlovet förra året, då alla sex i familjen lagar trerätters en dag var. Detta har vi nu detta året också !
 
Det blev Ellen som invigde denna vecka och oj vad mätt jag är nu !
 
 

HÄR KOMMER ALLA KÄNSLORNA

 
Det är Måndag vilket betyder att vi har startat igång den näst sista veckan på sommarlovet. Lovet har gått otroligt fort, men på något sätt ser jag ändå fram emot att börja nian !

YOU AND ME BELONG TOGETHER

Är ledsen för att uppdateringen inte varit på topp det senaste. Hade iallafall några mysiga dagar med familjen på Öland, där vi mestadels kollade på Ellens fotbollsmatcher.
 
Vad har jag haft för mig ikväll då? Jo jag har knytit mina skor för en löparrunda på några kilometer, tagit en lång dusch och nu blir det filmmys med familjen !
 
 
Fina Öland ! ♥
 

HAR DET RÄTT BRA !

Öland levererar !


FLOWERS


AND ALL I WANT IS YOU

 
Har tyvärr inte så många färska bilder att visa er så ni får nöja er med denna.
Har iallafall haft en mysig dag med Vicci på stan. Förutom att jag glömde min påse i en affär så blev allt väldigt lyckat !
 
Imorgon åker jag till Öland med familjen och stannar där över helgen. Just so you know.

DET ÄR SÅ DET SKA VA

 
Om en stund drar jag och Victoria in till stan för att kika på sommarrean och förhoppningsvis hitta något fynd !