MAJ

Är det bara jag eller har denna månaden gått sjukt fort? Aja, det är ju positivt iallafall, då blir det fortfare sommarlov!
 

Vi har invigt våren och värmen / Kämpat mig igenom de sista proven / Varit på grymt läger / Haft friluftsdag på skolan / Firat mamma på morsdag / Äntligen konfirmerat mig / Fotat i den fina, gröna skogen /

BUBBLAR AV GLÄDJE

Förutom saknandet av ett antal personer så är livet på topp. Det är sommarvärme ute, inget plugg och det betyder att man kommer ha såå mycket mer tid för annat i livet. Allt äger, och imorgon börjar helgen igen !
 

MEN KUL HADE VI

 
Haft en riktigt grym eftermiddag med Victoria ! Mycket fotning, skratt, snack och lite volleybollspelande som vi nu kan konstatera att vi inte är så bra på.

THAT I LOOK AROUND

 
Ja, vad ska vi säga om Tisdag? Kan nu stolt säga att jag gjort klart alla prov i åttan, och åh vad skönt det känns ! Vi planerar mer och mer inför cabareét och klassdagen, och man känner mer och mer att det närmar sig sommarlov. Vädret är toppen och alla är ovanligt glada !
 
På tal om annat så har jag precis varit hos frisören. Lika jobbigt varje gång, saknar redan mitt långa, slitna hår som är ivägen hela tiden... Men men, det måste göras.

THE NEW FAVORITES

 

Fick dessa finingarna från Victoria Secret i konfapresent. Luktar så äckligt gott !

MEN DET KOMMER ALDRIG HÄNDA


NYA TAG, NY DAG IMORGON

Kan väl säga att jag vaknade på fel sida idag. Har aldrig varit så seg och trött i skolan innan. Nu börjar alla lama lektioner när man inte gör någonting, bara fördriver tiden.. Haft coopertest och det enda som gjorde mig lite gladare var när det var pyttipanna i skolan.
Imorgon gör jag mitt sista prov i åttan. Jobbigaste året, och det kommer kännas såå skönt när man är helt fri från plugg !
 
 
 

GOOD WEEKEND


 
Vet inte hur många bilder jag har från denna helg. Det har varit riktigt kul att få träffa hela släkten samtidigt. Det händer inte så ofta !

KONFIRMATION 2013

 
En dag jag aldrig kommer att glömma ! ♥

RIK !


GLÄDJE

 
Efter en mycket spännande match vann Agnes och hennes lag med 3-2 !

WILL MISS IT

Är ledsen för att jag inte hann blogga igår. Var iallafall på festkväll med konfagänget och allas familjer.
Åt god mat, hade frågesport, pratade minnen och kollade på filmer och videoklipp från detta året med konfan. Kommer sakna detta gäng, allt roligt vi har gjort och alla skratt varannan Torsdag.
 
Imorgon gäller det, då är det konfaavslutning, vilket jag både längtar och inte längtar till. Vill inte att detta konfaår ska vara slut...
 

UP SIDE DOWN

Chill Torsdag. Länge sen jag inte hade något att plugga på (förutom konfafrågorna) vilket var riktigt skönt !
Nu taggar vi Fredag och helg på det !
 

SAKNAR DIG SÅ FORT DU LÄMNAT

 
Är ledsen för den dåliga uppdateringen. Har mycket i skolan just nu, men har två prov kvar att göra, sen kommer jag ha all tid i världen för att blogga !
 
Annars rullar livet på rättså bra tycker jag. Betygen förbättras, vädret är för det mesta fint, är sjukt träningsmotiverad, kompisarna äger, får finaste smsen och snart är det sommarlov !

I CAN SEE YOU


LEVER I EN DRÖM

 
Jag har njutit av denna Studiedag till 100 %. Imorgon är det skola igen, vilket jag startar med sovmorgon !

I NEED YOU

Sjuukt seg Söndag måste jag säga. Min dag har bestått utav plugg och mat typ. Har inte orkat någonting fast jag haft så mycket att göra. Men imorgon är det Studiedag, vilket jag är väldigt tacksam över ! Så det ska jag fira med mina fina vänner ikväll !
 
 
Japp, bildbrist är ordet.

WIERD

Det är konstigt hur humöret kan förändras så mycket av att bara höra EN mening eller få ETT enda sms. Man kan gå från att livet suger till att det äger. Eller tvärt om..
 
Det är konstigt hur vissa kan lova något, men bryta mot det löftet en dag senare.
 
 
Det är konstigt att världen är så orättvist behandlad.
 
Det är konstigt hur ett sms kan betyda så lite för någon, men så mycket för en annan.
 
 
Det är konstigt hur alla kan ha så olika utseenden när alla har två ögon, en näsa och en mun.
 
 
 
 
 

TRUE

Jag ska visa honom, vet bara inte hur.


JAG ÖNSKAR JAG KUNDE SÄGA SOM DET ÄR

 
Efter att ha gått i affärer i flera timmar är jag nu helt slut i benen. Men trots den långa handlarlistan så prickade vi av nästan allting, vilket känns otroligt skönt !
 
Ikväll är det Eurovision för er som har missat det. Spännande spännande !

NU ÄR SOMMAREN PÅGÅNG !


LIVET GÅR VIDARE

 
Även fast vi inte vann fotbollsturneringen (som inte heller var väntat) så hade vi det ändå kul och kämpade ! Inte världens roligaste att ha friluftsdag en Fredag med denna värmen. Men man ska inte klaga, vi kunde haft det sämre.

VITT SOM SNÖ

 
Hittade lite bilder från förra året en varm majdag !

PUT YOUR HANDS UP IN THE AIR

 
Skola, plugg och träning sammanfattar min dag väldigt bra faktiskt. Livet känns bara allmänt bra och nu är det "bara" fyra prov kvar att skriva av sig. Sen så, om trettio dagar sitter jag där och har sommarlov !

BÄSTA


Sommaren finns i mina tankar hela tiden, längtar otroligt mycket ! Känner på mig att sommaren 2013 kommer bli minst lika bra som alla andra somrar.

YOU GOT ME RIGHT HERE

Mitt humör är på topp idag ! Tror att jag och Tisdagar samarbetar väldigt bra tillsammans. Åkte med mamma och Agnes lite spontant till stan innan, fick med mig några kassar hem.
 
Är ungefär sexton skoldagar kvar om man räknar bort studiedagar, friluftsdagar och andra lediga tillfällen. Helt sjukt vad lite egentligen !
 

EN DAG KAN FÖRÄNDRA SÅ MYCKET

Vaknade inte på helt rätt sida idag. Allt känns tråkigt, skolan har börjat igen, vädret är trist och jag har massa plugg. Det enda som håller humöret uppe är mina fina vänner jag har och fina sms jag får. En fågel har också viskat i mitt öra att sommarvädret kommer på Onsdag !
 
 

RANDOM INSPIRATION

Weheartit


FÅNGA DAGEN

 
Har haft ett så himla grymt läger, bästa helgen på länge ! Lite synd bara att jag glömde bort att jag hade med min kamera, hehe.
 
Hade varit världens lyckligaste om det inte var för att det är skola imorgon och jag har massa prov att plugga till...

I'M SORRY

Hade velat blogga extra mycket nu när det är minilov. Men ska iväg på läger, ska vara ledare med Elin som jag säkert har sagt förut. Så tyvärr blir det fattigt med blogginlägg nu i några dagar.
Men kommer tillbaks lördagkväll igen med förhoppningsvis många nya bilder, för kameran följer med, så kika in då !
 
 
 

NÄR VÄDRET ÄR PÅ TOPP ÄR HUMÖRET PÅ TOPP

 
Bild från förra året.
 
Bästa sommarvädret idag ! Strålande sol och det var lika varmt ute som inne. Har solat och skypat på altanen ett tag, höll på att svettas ihjäl. Haha, men man ska inte klaga !
 
 

HAR DET BÄTTRE UTAN DIG

Riktigt seg Måndag faktiskt. Inget kul på hela dagen... Mindre god skolmat (levde på knäckebröd) , lama lektioner, fick vänta på skolbussen i en timma och matteplugg när man kommer hem också.
 
Jaja, får väl nöja mig med att jag har sovmorgon imon.
 
 
 
 

ÖNSKAR ATT JAG OCKSÅ KUNDE SLIPPA ATT TÄNKA PÅ ALLT

 
Pappa var snäll och byggde en stor utegård till kaninerna i lördags. Trivas verkar dom göra i iallafall !

DU VAR MER ÄN JAG TRODDE

Även fast rösten inte riktigt var med mig idag, och det inte lät så jättebra på dom höga tonerna så tycker jag ändå att det gick bra idag på konserten ! Glädjen smittar av sig, och jag hade kul även fast jag var otroligt trött.
 
Imorgon börjar en ny vecka, men det känns faktiskt helt okej eftersom man bara går tre dagar i skolan och sen är det helg igen !
 
 

DE VITA BLOMMORNA MAN ÄLSKAR

 
Helt klart finaste vårtecknet !

BUSY

 
Skolan tar kol på mig ! Tänker inte plugga ihjäl mig de sista veckorna, men känns som jag måste det..
By the way, vid tre drar jag mig mot kören för att ha konsert klockan 6. Wish me good luck !

LUCKY


HAPPY FEET

 
Och även fast jag håller på att få världens förkylning, och har en stor hög med skolböcker, så är jag glad ändå, för det är trots allt Lördag !

WEEKEND

Oj vad denna skolvecka har gått snabbt, men kanske för att det kändes som söndag i onsdags. Jaja, nu släpper vi det och njuter av helgen i två dagar !
 
 
Bild från förra våren.

 

SPRING FEELINGS


JAG KOMMER SE DIG EN VACKER DAG

 
Jag har varit sjukt seg idag efter att ha suttit uppe lite för länge och messat, hehe. Men nu är det plugg som gäller, efter att ha varit på konfan. Önska mig lycka till inför teknikprovet imorgon, det lär jag behöva...

KEEP ON READING

Statistiken på bloggen har höjts rejält, vilket är superkul ! Alla nya som kikat in här, hoppas ni fortsätter att gå in och läsa. Är det något ni skulle vilja läsa mer av så är det bara att kommentera !
 
 
 

NÅGOT DU INTE KAN FÖRSTÅ

Finaste vädret på länge idag ! Sprang runt hela dagen i shorts och solade, åt, pluggade och gosade med kaninerna. Kändes verkligen som sommar när man kommer in och har smutsiga fötter.
 
Har precis sprungit några kilometer och nu känns livet allmänt gött !
 
 
Mycket har jag hunnit med idag, men har däremot inte fotat, vilket jag ber om ursäkt för. Hoppas ni förstår mig !

WEAR

 
Idag går jag klädd så här och ni hittar mig på altanen solandes, med musik i öronen eller skolböcker framför mig.