WITHOUT YOU

Jobbat på bra i skolan idag. Viktigt, snart bestäms betygen o allt ! En helt vanlig dag, slutade tidigt.
 
Har haft adventsmys idag på konfan till halv 9. Känns lite sorgligt att detta var näst sista gången för terminen, det är bara halva kvar.. Men kul har vi haft ! Bakat julgodis, druckit glögg, lyssnat på julmusik och bara haft en mysig kväll !
 

PLUGGNING FÖR HELA SLANTEN

Inte många veckor kvar, sen slutar vi skolan och tar ledigt i två ynka små veckor. Men det är bättre än inget !
Sitter just nu o försöker pränta in 42 glosor, så ska väl fortsätta med det nu.
 

FRILUFTSDAG !

Ja, idag har vi haft friluftsdag. Har kört tennis och tränat på gym. Tyckte inte det var så välplanerat faktiskt, vi hade aktiviteter i sammanlagt 1.5 timma, och ändå slutade vi 2.. o självklart hade jag min sena gitarrtid idag, så kom inte hem förens 4..
 
Nej, nu ska jag inte vara så negativ, bara det att jag har en hel hög med böcker framför mig. MASSA inlämningar och prov nästa vecka..
 

MY SISTER !

I detta inlägget vill jag hylla min syster. Agnes Emilia Edlund. Hon är nog den personen som står mig allra allra närmast. Finns alltid omkring mig, pratar om allt, kan skratta och göra saker ihop som om vi är två vanliga kompisar. Vi går på stan, är med varandra och vi gör precis dom sakerna som riktiga kompisar gör.
 
Alla semestrar och allt vi gör med familjen blir så mycket roligare när man har en kompis som är där hela tiden ! Kanske inte lika kul om man bara skulle haft jättesmå syskon, tråkigt i längden att sitta o prata med småbarn som ändå inte förstår..
 
Haha, ne, men ni förstår vad jag menar? Det jag vill komma fram till är att jag vet allvarligt talat inte vad jag skulle göra utan min älskade syster. Visst, vi kan tjafsa om småsaker som går över efter en halvtimma. Men så är det ju med vänner också , true?
 
Såklart att jag älskar resten av min familj, mamma, pappa, lillebror och min andra lillasyster. Men vi står varandra närmast. Helt klart !
 
Älskar dig så otroligt mycket syster yster. Ville bara tala om det ! ♥


TRÄNING

Friluftsdag på skolan idag, snart blir det gym !




HÖGST PÅ ÖNSKELISTAN !


MAN LÄR SIG AV SINA MISSTAG

 
Dagen har varit som en Måndag brukar vara. Dyster, Tråkig, Seg. Har också dansat bugg idag, man gör väl sina roliga misstag, men annars är det inte roligt med bugg. Blev väl lite gladare när vi sjöng fina julsånger på kören och man faktiskt inser att det är första advent på Söndag !

JAG SER DET SNÖAR !

 
För ungefär en timma sen hoppade jag och Agnes omkring som galningar när vi såg att snön föll ner från himlen. Vi sprang ut med kamerorna i högsta hugg ! Nu är det bara granen som fattas.


SOMEWHERE I FEEL A DESIRE

Min dag har varit toppen ! Pepparkaksbak, fotningsrunda med stativet, lite plugg och bowling med familjen på det. Bowling är inte riktigt min grej, börjar alltid få bra slag när tiden är ute o man ska hem.. Men roligt iallafall !
 
Nu blir det duschen o sen krypa ner o kolla på nån film !
 

PEPPARKAKOR

Halva Lördagen har familjen sprungit runt i köket o bakat pepparkakor och garnerat pepparkakshus samtidigt som vi har haft julmusik på stereon. Goda blev dom !
 
Jag och mitt stativ har också varit ute o tagit lite bilder. Vi kom inte riktigt överens idag om man säger så, men några bilder blev det som jag visar lite senare !
 

LÄNGTAR

Åh, längtar så otroligt mycket till julen nu. Såå mysigt !
 
 
Ph / Weheartit

WOOP WOOP

Är så fruktansvärt sugen på att gå ut med mitt stativ o fota outfitbilder. Har ju inte haft det ute o fotat med det än. Men det är så tråkigt när man kommer hem vid 4 och då är det redan mörkt... Men ska verkligen försöka göra det imorgon !
 
Annars då? Jo, har fullt upp med massa läxor och prov, annars är allt bra !
 
 
 

STUDIEDAG !

 
Förlåt för dom dåliga mobilbilderna, men ni har nu fått se en glimt av vad jag har haft för mig idag !
Jag har bakat julgodis, åkt in till stan och ätit på Jensens o kollat på Breaking dawn part 2 med Elin och Maja.
 
En riktigt bra dag har jag haft, och jag säger bara två ord om Breaking Dawn. SE DEN !

MINI HELG

Jag har gått runt och tyckt det varit så skönt att få sluta tidigt idag och veta att det är studiedag imorgon. I flera timmar har jag suttit med min Samhällsinlämning, och äntligen är den struken från min läxlista.
 
Kvällen kommer jag bara göra INGENTING. Men senare på kvällen kommer jag krypa ner under mitt varma duntäcke och kolla på film på datorn. Gjorde det igår också. Såå mysigt, och man somnar gott sen ska ni veta !
 
 
Detta programmet är sjukt bra ! För er som inte följer, gå in direkt på svtplay och kolla på alla avsnitt. Det ända tråkiga är att varje avsnitt bara är 12 minuter långa ..

KÄRA NATUR

Vi har gått och gått i skogen i 6 timmar. Fått höra massa om olika skogar och träd. Vi har klagat och längtat tills vi kommer hem. Och jag trodde ett tag att mina fötter skulle frysa till is. Vi har också grillat korv och marhsmallows. Men höjdpunkten på dagen var ju ändå mossracet ! Så kul att se alla sjunka ner i gyttjan. Själv så var man inte med utan stod o filmade som några andra också gjorde, haha.
 
Men det var ändå liite roligare än jag hade förväntat mig måste jag säga !

JULMYS

Igårkväll tjuvstartade familjen Edlund med att äta lussekatter, pepparkakor, skumtomtar, drack glögg och julmust. Såå mysigt ! Inte så länge kvar till första advent nu ju. Der går så fort !
 

SÖNDAGEN DEN ARTONDE

Har hunnit en hel del idag. Jag har gått till kyrkan, varit på en riktigt bra gospelkonsert med Julia, Elin och Victoria, kollat på 6 små grymt söta kattungar, och jag har haft söndagsmys med familjen.
 
Imorgon startar vecka 47, och jag ska börja Måndagen med att vara ute i skogen med klassen hela dagen. Vi ska nämligen åka iväg med ekobussen... Alla andra klasser har sagt att det är det värsta dom varit med om, så jag har inte direkt så höga förväntningar..
 

GOOD NIGHT

Har haft en riktigt mysig lördagskväll ! Ätit varma mackor i ugn, spelat spel, kollat på LOL och ätit chips. Det var min kväll !
 
Är inte på världens bästa humör just nu... Alla har väl sina dåliga dagar, true ?
 
Nej nu ska jag krypa ner under täcket. Imorgon väntas en ny dag !
 

WEHEARTIT

Musiken strömmar ut från högtalarna på datorn och jag sitter o kollar på massa bilder på Weheartit. I övrigt har jag storstädat kaninernas bur, o fått lite plugg gjort idag.
Ikväll blir det myskväll med syster och hennes kompis Cornelia. Ingen annan hemma, bara vi 3. Blir att kolla på LOL med massa gott ! Älskar den filmen ♥
 
Sista bilden stämmer in sjukt mycket på mig just nu !
 
 
 
 

SAMMA DAG UT O DAG IN

Ja, har faktiskt tänkt på det att jag har nästan exakt samma rutiner på veckorna. Kör på Måndag, träna på Onsdag, konfa varannan Torsdag, Tonår på Fredag och plugga där imellan. Ja, så ni kan nog gissa vad jag ska göra idag? Det är Fredag och då är det Tonår som gäller !
 
Helgens planer är lite obestämda, men plugg är redan bokat i helgen. Har såå många inlämningarbeten eller prov dom kommande veckorna. I alla ämnen faktiskt, tillomed Hemkunskap, Musik o dom xD Fast det är inte så konstigt, iomed att dom sätter våra betyg om några veckor. Men det är bara att stå ut o göra det bästa ...
 

OH YEAH !

Slutade tidigt idag. Åkte in med Elin o tränade som vanligt. Kom hem extra tidigt, vid 5. Så har suttit nu o försökt plugga in mina 32 glosor. Nu äntligen har jag fått in alla i huvudet ! Haha, kan bli så glad för sånna små saker :D
 
Nu tycker jag faktiskt att jag förtjänar Fredag imorgon !
 

HOLA !

Kom hem från skolan för en stund sen, o nu är det redan helt bäcksvart ute ! :o Sjukt !
 
Iallafall, åkt skridskor i skolan idag. Såå kul ! Skulle vilja börja på konståkning, men det är nog lite för sent att börja på det nu när man är 14... Har också fått reda på ett prov som gick förvånansvärt bra ! Och vi har haft en lite mysko vikarie som såg ut som en sheriff xD Ja, så har min dag sett ut. Typ.
 
Snart måste jag börja göra min läxor, geografi och spanska. Men först tänkte jag bara visa er vad jag köpte igår när jag var på A6 en liten stund.
 
Mina andra skor gick sönder i dragkedjan, så passade på att byta till ett par andra skor istället. Dom ser nästab likadana ut fast med lite nitar på. Såå snyggt !
 
Kunde inte låta bli att köpa detta fina armbandet på Lindex också. Tycker dom har riktigt snygga smycken där faktiskt ! Detta kommer bli perfekt till min jul o nyårs outfit !

SKRIDSKOR

Hade skridskor på idrotten idag. Kul ! Tummen upp för det !




CAKE

Glömt ju att visa er bilderna på min fina tårta med fjorton ljus, o vårat goda fika i Söndags !
 

GLITTER

Puhh, Äntligen, äntligen skrivit av mig till ett prov på det värsta ämnet, fysik. Nu är provet över som jag har pluggat på i en vecka, o det gick faktiskt rätt bra. Hoppas jag .
 
Varit på kör idag med Julia. Vi var inte lika lata idag som vanligt, utan gick faktiskt dit idag, duktiga tjejer ! Men kallt var det ska ni veta !
 
Föresten, såg på Spotify precis att One direcion släppt ett nytt album. Lätt att deras skiva blir högst på önskelistan i jul !
 
Här får ni lite bilder på 2 av mina födelsedagspresenter. Ny tröja o dubbelring såklart ! För er som inte visste det så är dubbelringar favoritsmycket för mig. Har en på mig varje dag. Nästan.




BROWNIE

 
Här har ni resultatet ! Var meningen att jag skulle färga i min vanliga hårfärg. Var så många år sen jag hade den färgen så. Tycker faktiskt att det blev rätt likt, om man jämför med ögonbrynen. Vad tycker ni, den här färgen eller den jag hade innan (kolla i headern) ?

PRESENTS

Är sjukt nöjd med min dag ! Fick mycket fint av familjen men det bästa av allt var nog mitt fina kamerastativ ! Har redan testat det, o det är såå grymt ! Har också fått lite kläder, en jacka, filmer, pengar, presentkort osv. Av släkten fick jag mest pengar. Är det jag önskar mig mest. Då kan man få köpa vad man vill för pengarna !
 
Också suttit o kollat igenom alla Grattis på facebook. Tack allihopa för denna grymma dag o igårkväll !
 

GRYM KVÄLL !

Åh vilken bra kväll vi hade det igår ! Blev mycket skratt, prat, filmmys, tacos och paketöppning. Har också en hel del med bilder när dom lekte med kameran, hehe. Kan sammanfatta denna kvällen med att det kunde inte blivit mycket bättre o det här måste göras om ! Tack hörni ♥

ALINA 14 ÅR

Ja, som ni kanske har förstått så fyller jag 14 år idag ! :D Fått jättefina saker av min kära familj. Kan visa er senare ! Har precis ätit en supergod frukost o nu tänkte jag städa lite på mitt rum och fixa lite med presenterna.
 

BLACK N WHITE OUTFIT

 
Kvällens outfit ! Ni fick en liten sneak på min nya hårfärg nu också. Men senare idag visar jag bättre bilder på mitt hår !

LUCKIEST GIRL ON THE PLANET

Hann aldrig blogga igår innan jag åkte till Tonår. Blev lite sressigt ..
 
Men nu är jag här o är ovanligt glad idag ! :D Sitter med hårfärg i håret som ska sitta i ett antal minuter till. Hoppas det blir bra !
Ikväll blir det tjejkväll ! Woop Woop ! Kommer bli jättekul o är riktigt taggad.
 
Imorgon kommer familjen o uppvaktar mig på morgonen. Senare på dagen kommer släkten hit. Favvokusinen med ♥ Blir en toppenhelg det här ju !
 

 
 

30 FRÅGOR OCH SVAR OM MIG !

Fullständigt namn - Alina Rebecka Edlund

Ålder - 13, fyller 14 om 3 dagar !

Vart bor du - Utanför Jönköping

Husdjur - 2 kaniner o en hamster. Men av dom är bara en kaninen min egen - Tindra

Födelsedatum - 11 November

Syskon - Två lillasystrar - Agnes och Ellen , En lillebror - Alvin

Hårfärg - Mörkbrun

Ögon färg - Isblåa

Längd - 165 cm

Favorit land - USA

Favorit färg - Ljusblå / Svart / Vit

Närmaste tjej vänner - Har många fina vänner ! bla. Elin, Julia, Erika, Maja, Victoria, Hanna

Närmaste kill vänner - Många.. Alla från min gamla klass visste jag typ allt om, synd att vi knappt håller kontakten längre...

Är du singel eller i förhållande just nu - Singel !

Tränar du - Ja, på Friskis & Svettis

Beroende av nått - Mobilen

Röker du - Nej

Snusar -  Nej

SENASTE

Person du tänkte på - Syster

Killen du kramade - Pappa

Gången du grät - När jag såg en film för ett tag sen

Person/personerna som såg dig gråta senast - Kommer inte ihåg..

VEM

Vill du krama nu - Ninis

Träffade du senast - Alla på konfan

Får dig på bäst humör - Mina underbara kompisar, familjen, framförallt syster

Vet mest om dig - Amanda, Elin, Julia

VAD

Gör dig glad - Fina vänner

Gör dig ledsen - Bråk..

Längtar du till - 10 November, 11 November, Februari, Julafton

Ångrar du i ditt liv - Mycket...

Har du svarat ärligt på alla frågor - Klart !

 


A BLACK SHOE

Blir inte jätteroliga inlägg just nu känner jag. Har rätt fullt upp.. Har haft aktiviteter varje dag denna veckan efter skolan, o efter det måste jag plugga. Men jag längtar till helgen just nu. Kommer bli grymt ! My birthday :D
 

I HAD A GOOD DAY

Dagen har rullat på som vanligt. Har spelat Badminton, ätit fisk, haft lektioner o jag har nu insett att jag inte kan gå runt i min tunna skinnjacka längre. Ushh vad kallt det är morgonen ! :s
 
Jag och Elin åkte o tränade efter skolan. Blir så mycket piggare av det ! Nej, nu ska jag inte sitta här o skriva längre, måste öva på mina tråkiga spanskaglosor ..
 
 
O nej, det är inte en snusdosa jag har i fickan, det är mitt linsskydd till kameran. Haha xD
 
 

ICE CREAM

I Söndags berättade jag ju att vi var på ett glasscafé. Men eftersom jag inte kom in på datorn så kunde jag inte lägga upp bilder på dom fina glassarna. Så bilderna kommer nu. För visst finns det något som heter Bättre sent än aldrig ?
 
 
 

LOVELY

 
Kul o komma tillbaks till skolan igen o få träffa alla fina vänner igen ! Vi firade också fina Maja i skolan med tårta, som fyllt år för ett tag sen ! GRATTIS IGEN MAJA !

Åkte till stan med mamma och syster för att kolla ut saker som jag önskar mig. Fyller år på Söndag ju ! :D Kvällen har jag spenderat med min kära fysikbok. Nu ska jag ta en varm dusch, sen blir det sängen för min del !

ELLENS FLÄTOR

 
I Lördags fixade Ellen sitt hår med fina flätor, medans jag och Agnes fick naglarna fixade. Om Ellen fick välja själv hade hon aldrig borstat håret, nånsin. Men nu när hon har halva håret flätat så blir det ju lite lättare att bara behöva borsta halva håret ! ;)

NEW PERFUME


 
Har letat länge efter en parfym som luktar som jag vill ha den. Igår på flygplatsen, slog jag till med en parfym från Victoria's Secret, som luktar otroligt gott !

I'M ALIVE

Nu är jag hemma, blandade känslor, riktigt riktigt tråkigt att komma till ett regnigt o iskallt väder, men ändå skönt att vara hemma o börja ,med sina rutiner igen.
 
Resan gick rätt bra, så jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva :p Imorgon går jag till skolan igen, o jag är faktiskt rätt taggad ! Kortaste dagen med, så det blir en bra start på veckan !
 
 
Bild från Bangkok !

MOBILINLÄGG

Kommer inte in på datorns nätverk varken igår eller idag. Blir såå irriterad ! Så nu får ni förklaringen till min dåliga uppdatering.

Körde moppe mycket av dagen igår (trillade en gång) men det gick bra ! Idag har jag pressat i solen, o vi har ätit glass på ett glasscafé.

Inatt går planet mot Sverige klockan 2.25.. Dags att börja packa !




FLOWER POWER


CHILL DAY

Inte gjort alls mycket idag. Som dom flesta dagarna har vi badat i poolen, solat, läst bok och på kvällen har vi bytt om o traskat till en ytterliggare ny resturang. Vi har pratat om att nu får vi njuta att vi går på resturanger varje kväll, hemma är det superlyx när vi gör det.
 
Nu börjar man se att man har fått vita bikinilinjer, o jag ska verkligen verkligen njuta av domma sista dagarna innan vi lämnar Thailand och åker tillbaks till kalla Sverige igen..
 
Skrattat o haft det trevligt med familjen hela kvällen ! Nu ska jag o lillsyster gå o läsa bok en stund. Ha de !
 
 

SUNGLASSES


TORSDAG 1 NOVEMBER

Är såå trött just nu ! Vi åkte till Bam Phe för att ta en båt över till ön Koh Samed. Stranden o vattnet var som ett paradis ! Huvudtanken med att åka över dit var väl igentligen att snorkla. Men vi hamnade nog inte på bästa stället, så det var inte världens finaste snorkling. Men som sagt, stranden o allt var ändå superfint !
 
Vi stannade där i många många timmar. Åt god mat, snorklade, badade, solade, plockade snäckor, klättrade på klippor o hade det bra. Måste säga att detta var en av höjdpunkterna på denna semestern !