MITT JANUARI

 
Galet vad fort denna månaden har gått! I början av Januari hade vi fortfarande jullov och jag njöt så mycket de sista dagarna! Skolan drog igång och vardagarna har mest gått åt till träning och mycket fixande med mina frukostar och mellanmål! Börjar redan märka resultat när det gäller träningen vilket är såå kul! Jag färgade också håret som jag blev riktigt nöjd med! Vi åkte även på en liten trip till Stockholm under en helg för att shoppa och träffa kusinerna. Det bästa av allt är att vi knappt haft något plugg att göra efter skolan och man kan därför fokusera på andra mer roliga saker!

FIVE THINGS TO LOOK FORWARD TO

 
 
 
♥  Jag längtar tills all snö försvinner och jag får åka moppe! Blir så frustrerad av att jag inte kan köra den nu när jag tagit körkortet...
 
♥  Mitt gymnasieval kommer bli Samhäll-beteende på PB och jag är såå taggad! Vill bara bort från denna skolan och få börja om på nytt!
 
♥  På sportlovet åker jag på skidläger till Vemdalen vilket kommer bli så grymt kul!!
 
♥  Även fast jag kan erkänna att jag inte haft den bästa klassen nu på högstadiet så ska det ändå bli riktigt kul att få göra massa roliga saker med alla nior sen i slutet av terminen! Göteborgsresan, Stockholmsresan och inte minst balen!
 
♥  Just nu vill jag bara ha sommar och sol! Fryser nästan konstant hela tiden och är därför inte särskilt förtjust i vintern.


A SMILE IS THE BEST

 
Hoppade bokstavligt talat upp från sängen på Måndagsmorgonen när klockan ringde! Vet inte vart denna energin kommit ifrån men den verkar hålla i sig! Kan vara för att jag har så mycket roligt att se fram emot till helgen och sportlovet!

A GOOD MOMENT


4 låtar jag ALLTID blir på bra humör av! Perfekt att lyssna på innan skolan!



LAST NIGHT


Hade en riktigt mysig kväll på Jensens med tjejerna igår. Firade fina Erika som nu blivit 16!

NEW IN

Tre av sakerna jag köpte i Stockholm!

BECAUSE IT'S FRIDAY

 
Vi har fått helg och jag är glad! Som de flesta Fredagarna kommer jag hänga med gott folk ikväll. Men först blir det träning och en lång dusch!

DAGENS MELLANMÅL

 

MAN FÅR TA VARA PÅ TIDEN

 
Inte ofta solen tittar fram nu för tiden så skyndade mig som attan så fort jag kom hem från skolan igår. Till min stora glädje hann jag knäppa några bilder innan solen försvann!

A TRIP TO STOCKHOLM

 
Efter en natt hos kusinerna gick vi upp riktigt tidigt för att hinna med några timmars shopping. Vi gick fram och tillbaks på alla Stockholms gator för att besöka favoritaffärerna! Galet vad ont man hade i fötterna sen!
 
 
Vi smakade också på frozen youghurt för första gången vilket var såå gott!
 
 
Senare under kvällen tog vi bilen upp till Uppsala där vi besökte ytterliggare en av mammas systrar. Vi hade en mysig tacokväll tillsammans med dom, och sov sedan i deras lilla lägenhet.
Söndagen bestod av att upptäcka Uppsala lite mer vilket var riktigt roligt!
 
 
Vi avslutade det hela med en god middag på stan innan vi började färden hemåt!
 
 

I'M BACK



Tagit en liten bloggpaus som ni kanske märkt. Haft varken tid eller inspiration men nu är jag tillbaks igen! Dagarna har mest gått åt till skola, träning och serietittande. Spenderade även helgen i Stockholm vilket jag återkommer om i kommande inlägg!

CHANGE

 
Som ni kan se så har jag färgat håret! Mitt hår blektes grymt mycket under sommaren och har därför haft väldigt ljust hår för att vara mig. Tanken var att färga tillbaks till min naturliga hårfärg, vilket jag tycker vi lyckades med! Det bästa av allt är att jag slipper utväxt!

11/1

 
Skolan har dragit igång och allt rullar på som vanligt igen. Har sovit alldeles för lite de senaste nätterna vilket inte är så kul när vi har genomgångar på alla lektioner. Men nu har vi fått helg och efter en rolig spelkväll med tjejerna igår så har jag sovit bort hela förmiddagen. Senare ikväll blir det bowling och pizza vilket jag ser fram emot!

DET BLIR VAD DU GÖR DET TILL

 
Nu är det endast några timmar kvar av lovet och ska jag vara helt ärlig så ska det bli skönt att komma in i alla rutiner igen. Plugget skulle man såklart vilja slippa, men resten är inte sådär fasligt jobbigt. Just nu känner jag mig rätt pepp på att kämpa sista terminen i nian, den inställningen lär väl dock ändras så fort klockan ringer imorgon...

TRAINING

 
Har kommit igång med träningen rejält nu på lovet! Är så himla roligt och jag märker verkligen hur mycket bättre jag mår utav det! Tänker absolut fortsätta även fast skolan börjar och alla prov börjar komma. Behöver något att se fram emot mellan alla pluggtimmar!

TIPS!


Fick en extern blixt i julklapp som jag är mycket nöjd över! En prisvärd blixt som funkar superbra nu när det är mörkt hela dagarna och man har svårt att få till ljusa bilder. Den kan jag verkligen rekommendera!

EN LÖRDAG SOM DENNA

 
Dagarna går nu mera åt till att njuta! Njuta av de sista dagarna som är kvar av lovet. Såklart att det är synd, för lovet har gått så läskigt fort, men samtidigt känns det som det var flera månader sen som jag satte min fot i skolan. Så lite blandade känslor där. Men på tal om att njuta, ikväll sover jag hos Elin och jag tror det blir en riktigt bra lördagskväll!

STOR GLÄDJE

 
Efter många timmars pluggande och nervositet har jag glädjen att berätta att jag klarat mitt moppeprov. Får nu vara ute på vägarna och köra vilket ska bli såå kul! Det mindre roliga är väl att snön kan komma när som helst men då har jag något att se fram emot framåt våren!

I BÖRJAN PÅ NÅGOT NYTT

 
 
 
 
 
Kunde inte firat in det nya året på ett bättre sätt igår. Hade en så galet bra kväll, obeskrivligt bra! Nu gör vi 2014 till det bästa året någonsin!

OKTOBER-DECEMBER 2013


Så kom Oktober och det gjorde även hösten. Vädret var riktigt trist och jag fick tyvärr spendera många timmar i mina skolböcker. Men efter några veckor av hårt arbete kom höstlovet och det var såå efterlängtat!
 
 
Måste erkänna att November är en riktigt trist månad. Det blir bara mörkare och mörkare ute och man bara längtar tills månaden är slut. Men jag klarade mig. Att jag fyllde femton och blev ett år äldre var höjdpunkten denna månad, för visst är det alltid kul att fylla år!
 

December, dig minns vi så väl. Vi fick våran efterlängtade snö som tyvärr smälte bort lika fort som den kom. Jag hade knappt något plugg i skolan vilket var såå skönt! Spenderade därför mängder med kvällar framför serier. Vi började förbereda inför jul. Julklappshandling, lussebak och granen blev klädd. Någonstans där fick vi också jullov vilket var en höjdare! Julafton kom och den blev lika bra som alla andra år! Till sist kom nyår och även det blev så lyckat!

GOTT NYTT ÅR!


Inviger det nya året med bästa folket på bästa stället! 2014 here we come!