JUNI

Juni, bästa månaden på länge ! Vi har räknat ner dagarna till sommarlovet, njutit av att inte ha något plugg de sista veckorna, haft cabaréeuppvisningar och man har fått tid att ha mysiga grillkvällar med vännerna. Sen kom sommarlovet som har börjat på bästa sätt ! Mycket fotning, semester med vännerna i stugan, övernattning på nyhem, firat midsommar på västkusten och till sist en familjeresa till Smögen.

HOME AGAIN

 
Hemma i sitt egna hus, rum och säng. Känns otroligt skönt ! Men nu måste jag gå och göra lite nytta, har en lista med tråkiga saker som måste göras...
 
 

BIRDS

 
Inte så jättelätta att få med bra på bild...

SVAR PÅ FRÅGESTUND: BLANDAT

Vad får dig att bli glad?
 
Är för det mesta glad, men när man får umgås med dom personerna man tycker mest om. Lite extra glad blir jag av överraskningar och spontana saker !
 
 
Kan du lägga upp mer tips på din blogg? Superbra tips du lagt upp innan :)
 
Tack! Ja, självklart kan jag göra det. Det ska jag komma ihåg !
 
 
Hur går det på killfronten?
 
Haha jadu, det går väl som det går.
 
 
Vad gör du helst: ute och festar (ingen alkohol) eller mysig filmkväll?
 
Mysig filmkväll !
 
 
Vad är det bästa med dig?
 
Åh, sånt är så svårt att säga om sig själv. Men kanske att jag är pålitlig och positiv.
 

 
Vad får dig att tycka att en blogg är intressant?
 
Det viktigaste för mig är uppdateringen, jag tröttnar om det kommer ett i veckan. Fina bilder och blandat med olika sorters inlägg gör också att man fastnar för bloggen.
 
 
Kär just nu?
 
Inte senast jag kände efter iallafall, men man vet ju aldrig ;) Haha okej, nix.
 
 
Vad gör du en seg dag när solen skiner och alla dina vänner är upptagna?
 
Då hittar du mig antagligen solandes på trädgården, eller så gör jag något kul med familjen !
 

LOVE THIS PLACE

 
Åh vilken bra dag jag har haft ! Efter några timmars väntande fick vi vårat solväder som väderprognosen hade lovat. Mycket fotning, häng med Agnes fotbollslag och ett resturangbesök har vi också hunnit med idag.
Det enda dåliga jag har att säga om dagen är väl att jag ser ut som en tomat i ansiktet och mitt minneskort på kameran är fullt...
 

TJUGOSJUNDE JUNI

Efter fyra timmar i bil och ett stop på lager 157 så var vi framme i Smögen på eftermiddagen. Riktigt mysigt, litet ställe. Här kommer jag absolut att trivas i två dagar till !
 
 

SVAR PÅ FRÅGESTUND: LIVET

Har du någon stor dröm du vill uppfylla?
 
Åka jorden runt med någon jag tycker mycket om.
 
 
Drömjobbet?
 
Jag vet, det låter säkert urtrist, men jag skulle faktiskt tycka det skulle vara kul att få jobba med något inom administration.
 
 
Vad ser du fram emot mest under sommaren?
 
Lätt Gullbrannafestivalen, Kroatien och Bödalägret !
 
 
Hur ska din drömprins vara?
 
Har väl inga höga krav egentligen. Någon som förstår mig, älskar mig för den jag är och som får mig att känna mig sådär barnsligt lycklig.
 
 
Vad vill du läsa på gymnasiet?
Inte en blekaste aning, det tar vi i höst, nu är det ju sommarlov ;)
 
 
Om du en dag skulle få vara någon annan, vem skulle du vilja vara då?
 
Spelar ingen större roll exakt vem, men skulle vara kul att få testa att vara kille för en dag.
 
 

DÅ TRODDE NI FEL

 
Nu kanske ni tänker att jag inte kommer åka iväg på ett tag nu när jag varit borta så mycket, men isåfall tänker ni fel. Idag ska jag nämligen till Smögen med familjen, vilket blir min tredje småresa på två veckor.
Men fortsätt kika in, bloggen uppdateras som vanligt !

NÅGOT MAN BORDE GÖRA OFTARE

Och oj vad jag har haft det bra de senaste två dygnen ! Hann inte fota så mycket på allt kul vi har gjort, men ni får se liiite iallafall. Grymt bra har jag haft det iallafall !


JAG SÅG DIG LÅNGT BORT PÅ BRYGGAN

 

SVAR PÅ FRÅGESTUND: MUSIK

Vilka instrument kan du spela?
 
Jag kan spela blockflöjt och gitarr.
 
 
Hur många låtar kan du på gitarr?
 
Det beror på om du menar helt utantill eller inte, men det är väl några stycken.
 
 
Brukar du sjunga till?
 
Ja, nästan alltid!
 
 
Vilken är din favvo?
 
Oj, det var en svår fråga. Ingen aning, haha. Har inte blivit av att jag spelat på ett tag nu förutom på gitarrlektionerna tyvärr.
 

 
Favoritlåt?
 
Det varierar vääldigt ofta! Just nu är det nog We can't stop och Aviciis nya låt Wake me up.
 
 
Favoritartist?
 
Har faktiskt ingen, lyssnar på så många olika.
 
 
Skriver du egna låtar?
 
Har skrivit EN låt och påbörjat min andra som jag aldrig skrivit klart.
 

MIDSOMMARAFTON I BILDER

 

ÅKER IVÄG HIT OCH DIT

 
Har packat om väskan, för idag åker jag och fem fina kompisar ut till Elins sommarstuga för att slippa föräldrarna i några dagar och bara leva livet ! Vi får hålla tummarna för bra väder.

BACK ON TRACK

 
Yes, efter att ha varit iväg i fyra dagar med krabbfiske, motorbåtsturer, grillmiddagar, utflykter, midsommarfirande och mycket annat så är jag nu tillbaka. Det mesta kommer ni att få se i bilder inom kort.
 
Fortsätt att ställa frågor i Frågestunden vetja !

FRÅGESTUND !

 
Det är bara att sätta igång !

INSPO


FIVE SUMMERTHINGS

 
♥  Sena sommarkvällar hittar ni mig antingen utomhus med fina vänner eller i soffan med familjemys.
 
♥  Jag bränner mig väldigt lätt, så eftersom jag inte gillar solkräm så får jag satsa på korta och många solstunder.
 
♥  Jag tycker det roligaste som finns är att dra med vännerna och göra lite halvgalna och spontana grejer som inte är särskilt planerade. Det är oftast såna tillfällen man minns som bäst.
 
♥  Ifall det skulle bli dåligt väder i några dagar och man får stanna inne är ett måste att man har en serie man kan sitta och kolla på. Det gör dagarna såå mycket roligare och bättre !
 
♥  När man tänker efter så är det sommarlovet det alla längtar efter under åtet. Så då får man passa på att göra det bästa av lovet nu när det äntligen är här !

MIDSOMMARAFTON

 
Kan nu då inte visa er alla (förhoppningsvis) fina bilder jag kommer ta denna midsommardag, så ni får lite bilder från förra årets sommarlov !

DOM SKA INTE KLAGA


KÄRA VÄNNER

 
Idag åker jag till den fina stugan på västkusten som är traditionen varje år under midsommarhelgen. Men oroa er inte, bloggen kommer att uppdateras som vanligt. Jag kan också lova er att ni kommer få se massor av bilder därifrån när jag kommer hem igen !

SÅNT ÄR LIVET

När jag äntligen haft tid till att sola så vill vädret såklart inte göra som jag vill. Men man har helt enkelt fått göra det bästa av situationen och göra roliga saker inomhus istället !

BÄST

Lite små planer idag, men annars inget jag behövde ställa klockan till. Åh, så skönt att bara få sova ut så länge man vill !
 
 
 
 

TAKING ME HIGHER

 
Oj vad jag tjatar om sommarkänsla nu, men det är nästan det enda jag tänker på nu när man som ikväll är inne vid vätterstranden, spelar lite volleyboll, solen lyser, känner lukten av grillat, sitter ute vid piren och man är med härligt folk.
Dock så kan jag tala om för er att det dummaste beslutet jag tagit på länge var att jag inte tog med mig kameran ikväll. Ack så fint det var !

HEY DO YOU REMEMBER

 
Idag åkte jag, Victoria och våra småsystrar in till Stadsparken för lite fotning och en glass över utsikten. Vädret är perfekt och vi har haft en toppendag än så länge !

SÅHÄR SKA MAN HA DET


I THINK YOU UNDERSTAND

Jag har gått runt på stan i affär efter affär hela förmiddagen med fint sällskap. Nu är det dags att gå ut o njuta av sommarvärmen. Man vet ju aldrig hur den svenska sommaren kan fortsätta...
 
 

JAG TROR PÅ DETTA

 
När vi nu har bott i tält på camping, spelat kort till sent på kvällen, skrattat tills magen krampar och fått endel myggbett så börjar man mer och mer inse att det inte bara är lediga en helg, utan i nio veckor !
Lovet har redan startat grymt bra, och jag tror att det här kan bli en riktigt bra sommar !

SMÅTT OCH GOTT

 

TA VARA PÅ LIVET

 
Idag drar jag och mina kompisar till Nyhem och stannar där under natten. Blir en toppenstart på sommarlovet !

NAILS

 
Är inte den som brukar hålla på med nagellack. Tycker bara det är jobbigt, kletigt och tar långt tid. Men igår gjorde jag ändå ett försök. Blev väl helt okej. Enkelt och simpelt.
 

DAGEN VI ALLA VÄNTAT PÅ

Kan nu stolt berätta att jag har fått SOMMARLOV ! Dock så har jag inte fått den där "sommarlovskänslan" än, men den kommer väl när det blir lite bättre väder.
De första timmarna på sommarlovet har jag tillbringat med Victoria, och snart ska vi iväg för att fira en massa studenter.
Hoppas ni också har fått en bra start på lovet !
 

 
 
 

MÅR BARA SÅ BRA

 
Förutom det trista vädret och att vi var i tråkiga stadsparken i regnet idag så är allt på topp. Vi har klarat av alla sju föreställningar med cabarégänget och det gick för det mesta som det skulle. Vi fick också sluta vid tolv idag.
Men det bästa av allt är att vi får sommarlov imorgon, kära S O M M A R L O V. Det vi alla har väntat på så länge !

SCARY

Såhär har jag gått runt det mesta av dagen och kommer även att göra imorgon. Måste säga att det faktiskt blev bättre än jag förväntat mig, men det var som jag trodde, ingen fattade vad det egentligen handlade om.

WISH ME GOOD LUCK

Tänkte bara tala om att jag lever och ska snart iväg till skolan igen efter att varit hemma i ungefär två timmar. Nu gäller det, två av sju föreställningar ska uppträdas ikväll !
 
 

SERIOUSLY

 
Oj vad trött jag har varit idag. Tråkdag i skolan, jag och Julia följde med Elin hem efter, fick värsta skrattattacken, har nog aldrig skrattat så länge.
Kören har jag också hunnit åka till, och nu känner jag mig faktiskt jätteotaggad för att vara i skolan i 12 timmar imorgon. Vi ska nämligen öva öva öva och sedan visa upp våran dåliga cabaré.

AVSLUTAR KVÄLLEN

För er som vill veta mer detaljerat. Taget från min kompis blogg. Skulle inte kunna beskriva det bättre själv !


ALLT HAR SIN MENING

Jag har haft en Söndag med många tankar och många olika känslor. Men visst måste dom dagarna finnas? När man får tänka och bara va. Så ett rätt bra avslut på min långhelg helt enkelt !
 
 
Bild från ett år sedan...

CAN'T UNDERSTAND

 
Idag går jag runt osminkad och ofixad och är glad att vi alla klarade oss så pass bra igår och alla överlevde. Är fortfarande otroligt chockad över den dramatiska kvällen med olyckan, men jag försöker se det positivt och tänka att vi hade tur i oturen !

HEMSKT


MEN DU FINNS KVAR

 
Har varit nere och kollat på när killarna spelat volleybollturnering med Julia och Victoria det mesta av dagen. Solat har jag också gjort. Om en stund ska jag bege mig mot RIX FM festivalen med härligt folk !

DESSA KVÄLLAR

Sån kärlek till dom ! ♥
 

BEAUTIFUL



I WANT IT THAT WAY

Oj vad jag är trött i benen. Jag har gått i sommarkläder, på stans gator och trott flera gånger att det är sommarlov idag. Men nej, jag får vänta en vecka till.
Jag har iallafall hittat en moppehjälm, vilket kan vara behövligt när jag får sjuts av alla kompisar hela sommaren.
 
Ikväll blir det grill på berget med vännerna, kameran får också följa med !
 

SOM JAG LÄNGTAT

Efter mycket letande är jag nu en stolt ägare till en fjärrutlösare !

THINKING TO MUCH

 
Har haft ett RIKTIGT bra dygn med min fina vän Olivia. Känns verkligen som sommarlov nu när man kan gå runt i shorts utan att frysa till midnatt på kvällen, när man ser grönt så långt ögat kan nå, äter grillat och spelar kubb i trädgården.
 
Det är såna kvällar man saknat och alltid kommer att älska !

BRILLANT

 
Det är Tisdag och jag har haft sovmorgon, solat i skolan, ätit fisk och svettats med Elin på gymmet. Imorgon är det sista skoldagen för denna veckan, kan ju nästan inte bli mycket bättre !

SOMMAREN ÄR NÄRA

Måndag igen, och det var enda måndagen på hela terminen som inte var jobbig. Chill dag med film nästan hela dagen, för vi har kickat igång en kort temavecka. Helt okej, men tycker man kunde fått sommarlov så fort betygen satts om vi ändå inte gör något nödvändigt i skolan.
 

HADE IALLAFALL TUR MED VÄDRET

Forever alone i Norrahammars skog...


I MINA TANKAR ÄR DET DU

 
Efter en härlig vecka med mycket skratt, kämpande och nöjda leenden efter oväntade betyg så har jag varit dödstrött idag. Sov tillomed på dagen, och det är inte ofta jag sover bort en halv dag ska ni veta !
 
Men nu är jag laddad för en ny vecka med bara tre skoldagar och inget plugg !

YELLOW FLOWERS


ETT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET

 
Familjemys på förmiddagen och kompishäng på kvällen, toppenlördag med andra ord ! :)