MY APRIL


Jag har haft Påsklov / Fotat med tre olika kompisar / Badrummet har äntligen blivit färdigt, och jag har inrett min låda / Vi har välkomnat våren som var mycket efterlängtad / Firat min lillebror som blivit sju år / Jag har inskaffat mig lite nya saker / Ätit sushi för första gången, vilket var fruktansvärt äckligt / Fått en gratis biobiljett / Firat både mina små kaniner med grönsakstårta /

GLASSES ON

Måndag igen, vilket är segaste dagen. Men faktiskt så har jag klarat mig igenom den bra med badminton, körsjungande, smaklös skinksås och skratt.
 
Imorgon är det valborg, traditionen är då att åka upp till berget och kolla på brasan !
 
 
 

HERE I AM

 
Jag är tillbaks på bloggen igen efter en sjukt grym helg. Bästa på länge ! Träffat många nya människor, mycket skratt och har lärt mig nya saker. Nu taggar vi vecka arton och njuter av att vi bara går i skolan fyra dagar.

BE RIGHT BACK

Ska nämligen på konfaläger i helgen, så kommer inte kunna blogga som ni kanske förstår. Men vi hörs på Söndagkväll igen !
 

PLANS


EVERY DAY IS A GIFT

Lugn och onödig dag i skolan. Två lektioner inställda, och vi fick sluta tidigare och fick en massa håltimmar. Men man ska ta det positivt, vi hann med plugg istället !
 
Resten av eftermiddagen har jag suttit i möte, jag och Elin ska vara ledare på ett kommande barnläger.
 
Nu är jag så himla trött att jag håller på att somna framför datorn, vi får höras imorgon helt enkelt !
 
 
 

WONDER

Ibland undrar jag om folk verkligen ska klaga över allt det dåliga? Jag vet att jag själv kan göra det, men allvarligt talat, tänk på alla dessa människor som ligger och svälter ihjäl just nu. Tänk till en extra gång, det kanske inte är så stor grej att klaga över, om du försov dig och missade bussen imorse. Eller vad det nu kan vara.
 
Ibland undrar jag hur allt skulle vara ifall jag skulle fötts i en helt annan familj, annat land och annan personlighet.

 
Ibland undrar jag varför det finns så mycket i skolan som är så himla onödigt att lära sig? Sorry alla mattelärare med jag tycker att Sannolikhet är sjukt onödigt. Jag vill ärligt talat inte veta hur stor chans det är att få en fyra på en tärning..
 
Ibland undrar jag om folk inte kan lära sig att sluta slänga ur sig saker som man inte menar? Det är otroligt onödigt, eftersom det oftast bara blir negativa misstolkningar utav det, och det slutar oftast med att någon blir sårad.
 
 
Ibland undrar jag hur lärarna tänker när dom ger en massa läxor och prov. Vi sitter redan i skolan i sju timmar om dagen, räcker inte det? Nej, då måste vi sitta och plugga direkt efter vi precis varit i skolan, och på helgerna. Det är väl inte bara sommarlovet man kan få vara helt fri av skolarbete?

ALWAYS BE TOGETHER

 
Min Tisdag har varit bra och jag har fått mycket gjort ! Gjort klart mycket nödvändigt på lektionerna, som jag då slapp göra hemma. Efter skolan har jag hunnit göra lite av varje. Bland annat träna. Nu har jag dragit på mig Onepiecen och tänkte kolla på ett avsnitt av Vampire Diaries.

VÅREN ÄR HÄR


HAPPY BIRTHDAY

 
För två veckor sen var det Trixies stora dag. Nu är det min lilla bruna kanin Tindra som fyller år. Och fast hon fick ett litet ryck och råkade riva mig i ansiktet igår, så är hon ändå min lilla goseplutt. Ett år ♥

MIN HELG


Har har ni en liten titt av vad jag har haft för mig i helgen. Jag har solat som aldrig förr, varit på dejt med kameran, ätit grillat vilket alltid är lika gott, kollat runt i affären en tidig söndagsmorgon, och varit ute på en härlig joggingtur. Jag har också tagit mina första studs på studsmattan för i år !

NEW SUNGLASSES


JUST HAVE FUN

 
Jag klev nästan upp med tuppen för att hinna med mer av dagen. Och ack var skönt det är att redan hunnit gå två timmar i affärer, komma hem och inse att man nästan har hela dagen framför sig !

BETTER THAN THE BEST

Idag känns det som jag hunnit med massa saker, men ändå ingenting vettigt, haha. En bra Lördag har jag haft än så länge iallafall och bättre kommer den bli. Andra kvällen i rad jag åker iväg och träffar härligt folk !
 
 

LÄTTFÖRTJÄNTA PENGAR

 
Det enda jag behövde göra var att sitta i en kvart med telefonen och svara på frågor om skolan, hemmet, livet osv. En biobiljett skickades som tack, inte dåligt !

AMIGOS

Jag hade en toppen kväll igår med goa människor. Idag är det Lördag och jag kommer ta dagen lite som den kommer. Men lite saker har jag allt på min lista !
 

SUSHI FOR THE FIRST TIME


DU OCH JAG MOT VÄRLDEN

 
Och ja, jag har bildbrist och gillar därför att lägga ut på syrrans rum. Men det blir det ändrig på imorgon, då ska jag banne mig ut med kameran och fota.
 
Men, innan lördag kommer fredagkväll, och det innebär att jag ska iväg till Tonår som vanligt !

THIS EVENING

Ja, vad har jag att säga om Torsdag? Jag har varit otroligt otroligt trött idag. Kändes som jag skulle somna på varje lektion.. Efter skolan tog jag mina böcker och gick till konfan. Nu vill jag bara sova, men nej, först måste jag plugga !
 

WHEN THE SUN GOES DOWN

Och då var det Onsdag, vilket betyder att halva veckan har gått. Trots att Onsdagar är den segaste och tråkigaste dagen i skolan så har det varit helt okej.
 
Eftermiddagens planer består av lite plugg, träning och även lite serietittande på Vampire Diaries. Tummen upp !
 

LIVET GÅR SOM EN BERG-O-DALBANA

 
Efter en härlig dag i skolan åkte jag med bussen mot Hovslätt för attt träffa min fina vän Olivia. Synd att vi inte ses oftare, men då får man ta vara på den tiden man väl träffas !

FIVE THINGS

  • Jag blir så himla arg på vädret så det är inte sant. Så fort man tror att våren är påväg så slutar väderappen att visa det man vill... Nu tror jag snart att det inte kommer bli någon vår, och vi får gå direkt till sommaren.
 
 
  • Det jag älskar mest av allt är sena sommarlovskvällar, när man äter grillat, springer barfota i gräset och är med dom man tycker mest om.
 
  • Jag älskar kärleksfilmer, sitter och gråter floder typ. Nej, men jag tycker andra gengrer på filmer är så långtråkiga... MEN, jag vet inte varför, men jag kan aldrig gråta när jag sitter och kollar med kompisar, lustigt, men så är det.
 
  • Utan mina vänner och familj skulle jag inte kunna leva. Eller.. det skulle nog ingen.
 
  • Alla mår vi dåligt ibland. Själv så tröstar jag mig själv genom att lyssna på sorgliga låtar, haha.
 
 

TAKE MY HAND

Förutom att jag har dejtat mina spanskaböcker, så har jag också städat buren till mina kära små kaniner och spelat på min älskade gitarr. Nu släpper jag allt för idag, och ni hittar mig i soffan.
 
Ha det !

LAUGH AS MUCH AS YOU CAN

 
Och även fast jag inte har skrattat lika mycket som på bilden, så har jag ändå haft en helt okej dag i skolan. Vännerna och god mat i skolan gör det så mycket lättare att gå dit !

TAGGAD TILL 1000

Nu är det bara sextioen dagar kvar tills sommaren är här och vi är lediga i många många dagar. Tror inte jag skulle klara mig utan sommarlovet..


Weheartit


GOOD AND BAD

Då var det Söndag och helgen är tyvärr snart slut. Idag har jag varit på konfagudstjänst, fikat hos Elin och pluggat spanska hos Julia. Vet ärligt talat inte hur mitt prov kommer gå på Tisdag, om det är något jag är dålig på i skolan så är det spanska ska jag säga er...
 
Men nu lämnar vi den tunga biten och jag ska sticka ut och springa lite !
 

GOOD TIME

Jag har haft en oväntad mysig kväll med många släktingar, god mat och favvokusinen !
 
 
 
 

ORDNING & REDA

 
Idag har jag bland annat fixat och sorterat in mina saker i vårat nya badrum. Kändes bra att äntligen få ordning, och nu är utmaningen att få det att vara så här snyggt och prydligt..
 
Snart kommer släkten hit och det blir släktkalas. WIHO, det jag älskar att göra på en Lördagskväll..

INGEN VANLIG DAG..

... Nej för idag fyller min älskade bror Alvin sju år. Hipp hipp hurra ! Tiden har gått sjukt fort, känns som han föddes igår, kommer ihåg det så väl.
 
 
Bilderna är från i somras.

FRIDAY

Även fast vädret är världens tristaste idag så är jag glad ändå. För jag har ätit pizza i skolan, vilket man nästan aldrig får, och jag ska bege mig mot Tonår för att umgås med mina finaste vänner. Lycka !
 
 

MITT PÅSKLOV

 
Här får ni en liten sneak på vad jag tillbringat min tid på lovet till:
 
Jag har fotat med tre olika kompisar vid tre olika tillfällen, vilket blev mycket bilder. Jag har fått ett påskägg fullt av mina favoritgodisar, trots att jag har godisförbud. Jag har läst o läst i mina tidningar som har trillat ner i brevlådan. Hade grymma kvällar på påskhelgen, då jag också hade huset för min själv hela helgen. Jag har varit på stan med vänner jag inte träffat på ett tag. Men har också lärt känna en grym kompis mer och mer. Kusinerna har varit på besök, jag har solat o njutit av det fina vädret.
Och till sist, jag har pluggat, pluggat och pluggat till mitt fysikprov som jag äntligen gjorde igår !
 
Så nu har jag nog fått med allt, hehe.

ÄNTLIGEN !

Nu kör jag igång bloggningen igen efter ett uppehåll. Känns otroligt kul och har saknat bloggandet riktigt mycket måste jag erkänna. Men nu är jag tillbaks, men en helt ny design och det känns toppen. Så nu kör jag gasen i botten, och jag hoppas ni är lika glada som mig att jag kommit tillbaks !