SORGLIGT MEN SANT

Om ett antal minuter ligger jag redan i sängen och sover. Jag är så och utmattad är jag idag. Slutet av skoldagarna, eller jobbdagarna i mitt fall. Det känns faktiskt lite sorgligt att lämna Hemköp, alla är så snälla där..
 
Iallafall, på Hemköp är det väldigt olika från dag till dag. På Onsdagar kommer det inga varor, vilket betyder att jag inte har så jättemycket att göra, får mest fronta, som man säger i butiksspråk. Det betyder att man snyggar till i hyllorna. Men på Torsdagar kommer nästan alla varorna. Så det är fullt upp. Packa upp, packa upp o packa upp i sju timmar. Och ändå är lagret helt fullt nu när jag gick hem !
 
Jag har ätit ris och tacoköttfärs, gått en powerwalk med mig själv o musiken och så har jag pluggat lite. Nu taggar vi Fredag !
 
 

TODAY WAS A GOOD DAY

 
Vädret påverkar humöret otroligt mycket alltså. Fast det inte fanns alls mycket att göra på Hemköp idag så var jag nöjd och glad ändå ! Åkte direkt hem till Victoria och vi hade en rolig och lugn eftermiddag :)

I FEELING

 
Känner att det bara blir en massa tråkiga inlägg där det inte står något vettigt just nu. Man brukar ju kunna berätta lite om skolan, plugget och allt det där. Men nu kan jag ju inte det.. vilket är tur ioförsig !
 
Har iallafall INGEN blogginspiration, så skulle bli jätteglad om någon snäll liten själ kunde kommentera med idéer.

HALLÅ DÄR

Vi har startat igång den andra praoveckan och jag är nöjd. Jag klagar inte, men jag längtar faktiskt lite till skolan nu. Att få träffa folk i sin egen ålder istället ..
 
Annars så har jag inte så mycket att berätta just nu. Gör inte så mycket på kvällarna. Saknar att träna också. Men kan inte för min dumma förkylning.. Får hoppas att det blir bättre snart !
 
 
Bjuder på lite oseriösa bilder med min fina turkosa tröja.

LYCKA


TIME FOR MONDAY

 
Jag gick och såg filmen ego på bio ikväll. Den får inte högsta betyg, men fyra stjärnor från mig !

AMAZING

Hade en så OTROLIGT bra kväll igår ! Åkte till hovslätts kyrka och kvällen var fullspäckad. Bland annat konsert och café. Men det bästa av allt var discot vid halv ett ! Länge sen jag varit så glad :D
 
Idag får vi se vad dagen har att erbjuda. Skulle igentligen på släktkalas, men det blev inställt. Sånt är livet !
 

LÖRDAGSMYS !


YOU PUT ME OVER

Det är lördag och jag har äntligen fått sova ut, ätit rostade mackor som blev lite för brända och tagit en lång dusch ! Livet är helt okej ändå.
 

SAMMA VISA VARJE DAG

Och så har vi överlevt ännu några dagar när man har behövt gå upp av att klockan ringer. Vi har sparat det bästa till sist, helgen. Fast min näsa rinner hela tiden så är jag glad ändå, för idag fick jag sluta två timmar tidigare och så fick jag ett gratis kexpaket av chefen. Den ni, det är det inte alla som får ! ;)
 
Senare ikväll åker jag till Elin för att ha tjejkväll med tre fina tjejer !
 
 
Åhh jag vill ha vår så man äntligen kan fota lite nya bilder !

ALLT FLYTER PÅ

 
Ja, dagarna går som dom ska. Jag jobbar mina timmar på Hemköp, åker bussen hem i fyrtio minuter, äter som ett matvrak när jag kommer hem och sen är jag helt död. Man hittar mig oftast i soffan. Men jag ska inte klaga, jag har ju inget plugg iallafall !

NÖJD


HUR SKA JAG KUNNA

Tror aldrig jag har varit så trött av utmattning i hela mitt liv innan.. Vet inte om det är positivt eller negativt.
Jag har vandrat runt på Hemköp hela dagen som vanligt, fick sluta en timma tidigare, fanns inget mer jag kunde göra. Vandrade runt på stan och köpte med mig en klädesplagg som jag visar imorgon ! Gick sedan till Friskis med Maja och Elin för att träna. Rätt smidigt nu när man redan är i stan ! :)
 
Det dåliga var att jag var verkligen sugen på att träna, men det gick bara inte ! Har sån grym förkylning, och sån träningsverk i benen efter att ha böjt mig ner så mycket i affären. Så så blev det med det..
 
Nu sitter jag här och snyter mig varannan minut, kommer snart kunna simma i näsdukar på mitt rum snart. haha. Ne, nu ska jag inte babbla så mycket. Hoppas ni har en bättre Onsdagskväll än vad jag har !
 
 
Random bild jag tog för länge sen.
 

LOVELY

Kanske låter tråkigt, men jag har fått packa upp kartong, efter kartong efter kartong hela dagen idag. Men jag tycker det är jättekul ! Det är ändå varierande saker och det hela går ju ut på att ställla i ordning och hålla ordning. Sånt gillar jag :D
 
Eftersom man kommer hem så sent och inte hinner hitta på något så längtar jag redan tills jag får packa upp varor imorgon. Fast det är inte lika kul att behöva gå upp en timma tidigare än vad man gör till skolan...
 

PHOTOS

 
Under lägret hade mamma satt in nya bilder i min ram som jag valt ut ! Kul med lite nya förändringar på rummet.
(Ursäkta de dåliga bilderna, är helt hopplöst att fota på glas)

VUXENVÄRLDEN

 
Som ni hört ett x antal gånger så började jag praoa på Hemköp idag ! Jag hade saker att göra hela tiden, och för att vara första dagen så tycker jag det gick bra. Men nu är jag så himla trött så jag håller på att somna vilken minut som helst. Vuxenvärlden är jobbigare än man tror !

TINDRA

 
Jag och min syster Agnes tog ut våra små kaniner igår när vi städade buren. Om det är någon som inte är trött på snön så är det Tindra ! Hon borrar ner sitt lilla huvud i snön, och är hur glad som helst ♥

YOU ONLY LIVE ONCE

 
Dagen. Jag har packat upp mina väskor med alla saker, städat kaninernas bur, läst min tidning, kollat på min serie och ätit våfflor. Nu blir det duschen !

I'M BACK AGAIN

Yes, jag är riktigt taggad för att blogga nu igen efter att ha haft en bloggpaus i en vecka !
Jag har haft ett superroligt läger, med fint folk och mycket skidåkning. Nu är jag riktigt utvilad efter att ha fått sova tolv timmar inatt.
 
Nu taggar jag prao i två hela veckor, men först, en chillsöndag !
 
 
Detta är en av sakerna vi sysselsätter oss med i bussen av alla nio timmarna. Man skickar runt papper och får skriva något bra om personen. Alla blir på så bra humör och det är både kul och spännande att inte veta vem som har skrivit vad ! ;)

VEMDALEN LEVERERAR !


BLOGGPAUS !

Är tråkigt, men så är det. Kommer ta bloggpaus nu i en hel vecka. Känner att jag måste det, dels för att det nog inte finns nått internet, men också för att det är ett läger, och då vill jag umgås med männsikor istället för att sitta o skriva på datorn. Tror ni fattar. Hade tänkt göra tidsinställda, ett för varje dag, men har INGA nya bilder och ingen inspiration..
 
Men, kanske kanske att det kommer upp ett o annat mobilinlägg. Det blir en överraskning ! Men om inte annat, kika in här om en vecka igen !
 

KOMMER BLI SÅ BRA

 
Jag har snart packat klart allting. Imorgon gäller det ! Då åker jag på skidläger till Vemdalen, är såå taggad !

SPORTLOV !

Jag har börjat Sportlovet på ett toppensätt. Varit o tränat och ätit kycklingsallad. Nu blir det mys med min fina familj !
 

BÄTTRE KAN DET INTE BLI

Jag har varit på konfa till klockan slog halv sju. Sen dess har jag pluggat på min geografiinlämning som ska vara inne tills imorgon. Jobbigt var det, men vad gör det när man får lov imorgon?

 
Gammal bild från i somras.

HAPPY GIRL

 
Snön har lagt sig på marken igen, vilket jag inte är glad över !
 
Men det finns saker jag är glad över. Till exempel som att jag har skrivit av mig på ett stort Biologiprov, och det kändes faktiskt ganska bra. Det är anledningen till att jag inte har kunnat blogga som vanligt. Jag är också glad över att jag ringde till Hemköp, och fast jag säkert lät hur nervös som helst så känner jag mig stolt !
 
Men det bästa av allt, jag åker till Vemdalen med mina finaste vänner på Söndag ! :D

EVERY SINGLE TIME

Tisdagar är en av dom dagarna som är mindre jobbiga. Vi brukar kalla den Språkdagen. Visst, att ha spanska i nittio minuter är inte så kul, men vi har bara språk, matte och cabarée om man nu ska kalla det som en lektion.
 
Jag har pluggat matte nu i några timmar, så nu känner jag mig riktigt stolt över att faktiskt har bankat in lite i min hjärna.
 

MY ROOM

Ni får en liten liten titt på mitt rum !
 

DET GÅR BRA NU

Jag har överlevt Måndagen trots allt, haft hinderbana på idrotten vilket var jobbigare än man tror, pluggat så huvudet blivit allt för trött och ätit pannkakor med nutella.
 

EN VECKA KLARAR VI

Ja, fem skoldagar kvar måste jag kämpa igenom. Sen får jag lov i en vecka och efter det ska jag ut på praktik i två veckor ! Nu sitter jag med biologiboken, vilket jag har gjort både idag och igår...
Men det är bara att bita ihop, för det är ju bara FEM dagar kvar i skolan innan lovet !
 
Jag har också städat buren, gått en promenad med Hanna i solen o pratat om allt mellan himmel & jord, och så har jag ätit mycket god middag. Nu ska jag njuta av Söndagskvällen !
 
 
 
 

SHINY WINDOWS

 
Kamera: Canon EOS 1100D   Objektiv: Tamron F70-300mm   Fotograf: Jag

TREDJE FEBRUARI

 
Uppsjungningen gick bra, solen lyser, och jag är glad och nöjd även fast jag har ett sår på läppen !

BEAUTY AND BEAT

Jag har varit iväg hela kvällen med familjen. Vi har åkt skridskor på sjön tills tårna tomnat bort, grillat korv och kollat på Melodifestivalen med fint folk. Jag måste faktiskt säga att jag blev besviken på Melodifestivalen. Tyckte bara ett bidrag var bra. Men jag får väl hoppas på att det kommer bättre låtar nästa vecka !
 
Nu ställer jag alarmet på åtta för imorgon blir det uppsjungning med kören !
 

TA VARA PÅ DAGEN

 
Jag har hoppat in i mina myskläder och nu tänkte jag göra lite nytta ! Både roliga och tråkiga saker.. Men allt måste göras, true ?

ATT MAN KAN BLI SÅ GLAD

Som vanligt är Fredagar veckans bästa dag ! Jag har varit och tränat med Elin och nu ska jag till finfina vänner för att äta pizza, får nästan dåligt samvete för att jag äter pizza när jag precis har tränat xD Men det är ju faktiskt Fredag trots allt !
 

MY NEW LOVE