MITT JULI

 
Juli närmar sig sitt slut och det gör även sommarlovet. Denna månad har jag varit iväg rätt mycket hit och dit. Först åkte jag till Gullbranna camping, där vi gick på grymma konserter och bara hade kul. Jag har varit en hel del med lite olika kompisar. Europaresan och Kroatien har nog ändå varit höjdpunkten då jag höll i kameran i princip hela tiden och upplevde så mycket nya saker i två veckor.

DET DU INTE VET

Igår befann jag mig på Ullared med min kära mor och syster. Kan väl säga att det inte var världens bästa dag att gå på, riktigt mycket folk mot vad vi har varit med om andra gånger ! Men vi hade tålamod och kom ändå hem med många påsar.
 
Idag är det Onsdag, regnet öser ner utanför fönstret och något säger mig att det är såna här dagar man bara ska sitta inne och kolla på film hela dagen !
 
 

BOKTIPS !

 
Jag tycker att dessa böcker är riktigt bra ! Passar dom som gillar att läsa om tonårsproblem osv.

HEART

 

FINALLY HOME

Efter att ha sträckkört i två dagar så kändes det riktigt bra att få komma hem till slut ! Lite synd att vi inte kunde stanna mer på vägen hem, men vi får iallafall nöja oss med att vi gjorde det på vägen ner.
 
Har iallafall haft det såå grymt bra och jag hoppas ni har gillat alla bilder jag har visat er !
 
 
 

SALZBURG

 
På resan på väg ner stannade vi till i Salzburg, ytterligare en mysig stad. För er som inte vet så var det tydligen här Mozart växte upp, så det fanns statyer av honom och mozartkulor att köpa överallt.  

RANDOM PICS


LET IT SNOW

 
Det var en riktigt rolig upplevelse att leka i snön i shorts ! Är inte varje dag man ser snö på sommaren.

ROVINJ

Här nere i Kroatien har vi då bott i ett hus lite utanför staden Rovinj. Det är en supermysig liten stad som vi gärna besökte på kvällskvisten !
 

LAST DAY

Idag är det sista dagen i Kroatien. Imorgon börjar vi resan hemåt vilket är väldigt tråkigt. Skulle verkligen inte ha något emot att stanna här några dagar till... Men nu är det som det är och jag får väl nöja mig med att jag har sommarlov i tre veckor till !
 
 
 
 

DÄR VI BOSATTE OSS GENOM RESAN

Är nog inte ensam om att tycka att vi har haft väldigt tur med alla våra boenden på resan hit. Under våra fyra nätter blev ställena vi bodde på bara bättre och bättre !
 

THE BEACH

 
Här, på stranden i Kroatien har jag spenderat de senaste timmarna denna Torsdag. Kul att kunna variera lite mellan poolen på trädgården och stranden ibland allt folk.

ALPERNA

Som jag talat om innan i något inlägg så var vi då en dag i Österrike och gick i Alperna. Var en så härlig känsla att först åka linbana (skidlift) upp en bit, för att sedan fortsätta gå i några timmar. Dagen blev ännu bättre när vi gick upp till en snöplätt och kastade snö, fast vi gick runt i shorts och svettades !
 
 

NÄR DET ÄR SOM BÄST

Dagarna består av att sitta i en solstol vid poolen och svalka sig var tionde minut. Efter lunchen på verandan åker vi till stranden där man får saltvatten i ögonen och behöver bada med skor på. När vi har pressat i solen i några timmar åker vi hemåt och förbereder maten eller åker till staden för att shoppa och äta på restaurang.
 
Älskar dessa dagar då man bara kopplar bort allt och bara får njuta !
 
 
Tänkte också bara tala om att inga bilder jag visar som är tagna under resan är redigerade :)

ROTHENBURG

 
En mysig liten stad vi besökte i Tyskland ! Det var då i denna stad julaffären fanns, (bilder på den affären finns längre ner).

HANG WITH ME

Är så ledsen över att uppdatering har blivit så dålig de senaste dagarna. Vi är nu i Kroatien och kom fram i Lördags. Tanken var då att jag skulle blogga så fort vi kom till huset, men internetet kom inte förens igår kväll. Så nu vet ni varför det blev som det blev. Men jag har nu MASSOR med bilder att visa och motivation till att blogga så nu kör vi !!
 
Här får ni en liten inblick om hur vårat hus i Kroatien ser ut. Såå skönt att få ha en egen pool och att alla vi tolv personer får plats i ett och samma hus !

HORSES

 
Igår gick vi på utflykt i Alperna. Såå himla fint och jag kunde inte låta bli att ta fram kameran hela tiden. I detta inlägg får ni då se vildhästarna som gick löst där uppe bland bergen.
 
Igår lämnade vi Österrike, sov en natt i Sloveninen och nu när ni läser detta är vi påväg ner till Kroatien.

JULMARKNAD

 
Dag två på våran resa svängde vi förbi en mysig liten stad (som ni kommer få se i ett annat inlägg) för att gå i julaffären. Den var riktigt stor och det roliga med den är då att affären har öppet året runt.
Egentligen fick man inte fota i affären men kände att jag var tvungen, busig som man är.

FIRST DAY

 
Vi har åkt i många många timmar varje dag nu. Trodde faktiskt att det skulle vara mycket jobbigare, men tiden har faktiskt flugit iväg när man haft en serie att kolla på och det till och med har varit intressant att kolla ut lite genom fönstret.
 
 
På en dag hann vi åka genom både Danmark och komma en bit in i Tyskland. Första natten bodde vi på ett mysigt ställe där ankorna gick utanför fönstret och det satt tallrikar överallt på väggarna.

I FEEL SO GOOD

 
Är just nu i Österrike och har haft wifi hela kvällen på boendet vi ska sova på inatt, lyx !
Har sååå mycket bilder att visa er att jag knappt kan välja ut, skulle vilja visa er allihopa. Funderar på att göra collage så ni får se de flesta iallafall, men får se lite.
 
På Lördag kommer vi komma fram till huset i Kroatien, men tills dess kommer det att komma upp MASSA bilder, så håll utkik !

I'M ALIVE

Skulle kunna skriva hur länge som helst om vad vi har varit med om hittills. Men måste sammanfatta mig kort, fler vill använda wifi när vi väl har fått det, hehe.
Är iallafall i Tyskland nu och imorgon åker vi vidare till Österrike. Har massor av bilder som jag klickat med kameran som jag ska visa er så fort vi kommit ner till Kroatien.

Har det bra sålänge, Kram !


HERE WE GO

Kan väl inte säga att jag är jättetaggad på att gå upp nu vid denna tid. Snart börjar vi den långa resan !


PACKAT OCH KLART


Japp, idag åker vi ner till mormor och morfar i Skåne och sover där inatt. För imorgon börjar bilresan mot Kroatien! Har ingen aning om hur jobbigt det är att bila i så många timmar eftersom vi bara har flygit innan. Men har som tur har jag alla säsonger av gossip girl att traggla mig igenom, så det ska nog funka !
 
Kan hända att det blir lite tomt här i några dagar, men så fort jag kommit ner till Kroatien kommer jag ha internet och bloggen kommer rulla på som vanligt med MASSOR av färska bilder från resan.

WE CAN'T STOP

Efter några timmars funderande och velande om vad vi skulle hitta på så slutade det med att jag och två fina tjejer såg en bra film hemma hos mig. Blev också ett avsked eftersom jag inte kommer träffa dom på två veckor, vart jag ska avslöjar jag imorgon om ni inte redan vet.
 
 
Eftersom jag har ganska brist på bilder just nu så slänger jag upp en bild på mig och Victoria.

HELLO WORLD


Träffat Victoria en stund idag som jag inte sett på ett tag. Som vanligt blev det fotning, dock så har ingen av oss någon inspiration överhuvudtaget just nu, vilket är lite synd.

SATURDAY

Haft en riktigt mysig dag med min vän Hanna. Mycket snack, solning och härlig promenad. Denna Lördag blev bara ännu bättre när jag och pappa bokade plan och spelade tennis. Ibland ångrar jag faktiskt lite att jag slutade efter mina tre år i tenniskarriären. Nu ska jag avsluta denna Lördag med att kolla några avsnitt av serien !
 
 

LOVELY DAY

 
Om en liten stund tar jag och Hanna cyklarna för att bege oss mot sjön för sol och bad !

KÄNNS SOM HIMMELRIKET

 
Igår fick jag äntligen hem min underbara body mist. Såå glad, kan inte mer än att älska den !
 
 
Här ser ni nu våra fyra skönheter familjen Edlund äger. Mina är då Pure Seduction och Coconut Passion. Går verkligen inte att beskriva hur gott dom luktar ! 

UPPTAGEN FÖR TILLFÄLLET


EN FIN CAMPINGKVÄLL

 

DÄRFÖR VILL JAG DANSA GENOM ALLT

Efter en vecka på Gullbranna camping rullade vi igårkväll in med bilen på uppfarten. Måste säga att jag hellre hade velat stanna där ett tag till, men när man väl kom hem så kändes det vääldigt skönt ! Man blir helt tokig av att bo i en husvagn med fem personer i sju dygn.

Jul. 09, 2013

Ledsen för dålig uppdatering. Inte haft tid, lust eller kunnat blogga.
Vädret är super och här på stranden har vi varit i några timmar nu. Imorgon kommer jag hem och då uppdateras bloggen som vanligt igen !


HAR DET BÄST

Blir kanske inte lika mycket uppdatering som jag tänkt. Är strålande väder, härligt folk, grymma konserter osv. Då kan ni nog förstå varför jag inte har så stor lust att sitta inne i en husvagn och blogga!


MYSIGT OCH SÅ

 
Här kommer vi att trivas i våran hyrda husvagn ! Är nu väldigt taggad inför Gullbrannafestivalen som startar igång imorgon !

A SMILE IS THE PRETTIEST THING

 
Japp, som sagt så åker jag till Gullbranna idag. Förhoppningsvis kommer jag hålla er uppdaterade där !

FEEL SO GOOD

 
Jag har sommarlov, vi har förhoppningsvis hittat vårat drömhus vi ska ha en vecka i Kroatien, imorgon åker jag till grymma Gullbrannafestivalen, vännerna äger, familjen äger, livet äger !
 

TIPS TIPS TIPS

Har du som mig, ett hopplöst hår som du inte trivs med utan att göra något med det? Eller vill bara ha fina lockar du får av en dag på stranden? Då har jag hittat rätt produkt för er !
En riktigt bra produkt om du vill fixa håret på mindre än fem minuter. Smidigt, enkelt och snyggt !

MOVE ON

 
Så fort solen kikar fram skyndar jag mig ut och jobbar på brännan. Idag var en sån dag !
Tycker det är så synd att man alltid är som brunast när sommarlovet är slut och man inte kan gå i shorts så mycket längre.
 
Ni har också kunnat hitta mig ibland alla realappar. Lite fynd hittade vi allt !

SVAR PÅ FRÅGESTUND: BLANDAT

Favoritbloggar?
 
Har inga favoriter faktiskt, följer mest kompisars bloggar.
 
 
Hur är roligaste sättet att träna på, tycker du?
 
Gymmet. Och när man tränar med någon, så man får mer press på sig själv.
 
 
 
Favoritaffär när det gäller kläder?
 
Lätt Ginatricot.
 
 
Favoritfilm?
 
Är just nu beroende av serier, så blir inte att jag kollar så mycket på film. Men en av dom bästa filmerna är helt klart LOL !
 
 
Favoritpryl i ditt rum?
 
Antar att inte sängen räknas som pryl, så det får bli kameran och mobilen då.
 

 
Om du fick testa en ny stil, vilken skulle det vara?
 
Antar att du menar kläder. Skulle faktiskt inte vilja testa någon ny stil, vill ha den jag har.
 
 
Vad har du för betyg i alla ämnen?
 
Orkar inte sitta och räkna upp alla, men har B eller C i princip alla ämnen om det nu skulle vara så nödvändigt att veta för dig :)