OKTOBER

Känns helt sjukt att det nu bara är två månader kvar av 2013! Oktober har flygit förbi och jag är tyvärr inte så bra på att fota det jag gör under dagarna. Jag har pluggat lite för mycket om ni frågar mig, vädret har varit lite för trist, men har ändå haft en lyckad månad !

GLADARE ÄN GLADAST

 
Bara tanken på att det är lov och man är ledig i många dagar till gör mig sååå glad! När man dessutom har världens finaste personer runt omkring sig kan det ju inte bli mycket bättre!

CUPCAKES


Var bara tvungen att knäppa några bilder på dessa fina cupcakes som min syster bakade häromdagen!

OM DU BARA VISSTE

 
Har haft en riktigt rolig kväll, natt och morgon med härligt folk! För er som inte vet så har jag nämligen varit ledare på barnkörens hajk. En bra början på mitt efterlängtade höstlov !
Har dock sovit alldeles för få timmar inatt vilket börjar märkas nu... Ikväll får vi gäster och just nu är min stora fråga: Hur ska jag orka?

DIG VI ALLTID KOMMER MINNAS

 
Var ledig ifrån skolan idag för att gå på begravning för min kära gammelfarmor som blev hela 99 år! En mycket fin begravning där jag fick ansvaret för fotningen.

ERSÄTTER MIN TID

 
Plugget ligger just nu tyvärr först på min prioriteringslista vilket gör det svårt att hinna med allt annat man vill i livet. Jag försöker hinna med bloggandet så gott jag kan men vill ändå att ni har det i baktanken när ni kikar in här!

EN DAG I OKTOBER



Japp, det är Söndag vilket innebär pluggdag. Imorgon startar vi igång vecka fyrtiotre och det betyder att det bara är en vecka kvar till det efterlängtade höstlovet!

FÖR JAG ÄR LYCKLIGARE NU


Inspo från Weheartit.

Haft fullt upp de senaste dagarna, vilket gör att bloggen tyvärr fått lida. Har iallafall haft en galet bra helg, dock med lite för lite sömn, men det var det helt klart värt! 

TACK PÅ FÖRHAND

 
Vad vill ni läsa om mer på bloggen? Något önskeinlägg? Skulle betyda otroligt mycket ifall ni skulle vilja ägna någon minut åt att kommentera ifall ni har någon idé ! ♥

WITH EVERY BIT OF ME

I brist på andra bilder får ni se min outfit från i Torsdags.
 
Förutom att vi haft två mattelektioner, ätit omättande skinksås och sprungit biptest på idrotten så har min Måndag varit helt okej. Min kära lillebror ligger dock på sjukhus just nu, vilket gör att jag knappt ser honom eller mina föräldrar längre. Det var många dagar sen som hela familjen var samlad hemma. Men jag klarar mig!
 
Vill ändå bara tala om att jag haft en GRYM helg ! Så nu vet ni det.

MIN KAMERAUTRUSTNING!




Canon EOS 1100D med standardobjektivet 18-55mm -
Jag själv tycker att det är en toppenkamera som funkar bra både till nybörjare och de mer erfarna. Att man kan filma med den är ett stort plus!
 
Tamron 70-300mm 1:4-5.6 - 
Ett riktigt bra objektiv om du vill fota från långt avstånd och behöver zooma mycket!
 
Canon 50mm 1:1.8 II -
Superbra objektiv att fota närbilder och porträtt med! Inte hunnit testa detta så mycket, men än så länge gillar jag det riktigt mycket och man får mycket för pengarna! 
 
Har även ett stativ och en fjärrutlösare som funkar superbra! 

TVÅ LÅNGA ÅR !

Japp, idag fyller bloggen hela två år ! Just nu befinner jag mig på återträff med gänget från bödalägret i somras, vilket gör att jag inte kan göra något speciellt för att fira denna dag.
 
Jämför man med bilder och inlägg från 2011, vilket jag skäms över idag, så är jag ändå stolt över mig själv att jag gjort sånt framsteg på två år. Hela jag har förändrats känns det som, både på insidan och utsidan !
 
Jag ser iallafall detta som något positivt och fler bloggår kommer det bli !
 

AUTUMN

 
Varit på en fotorunda med Victoria idag efter skolan. Kan väl sammanfatta det med att det inte riktigt blev som vi tänkt, vädret kunde inte blivit sämre. Men kul hade vi iallafall !

YOU LIGHT UP MY WORLD

Dagarna rullar på rätt bra tycker jag. Trots dåligt väder, trista lektioner, för mörka eftermiddagar och på tok för mycket plugg, så är jag glad att jag har så fina personer runt omkring mig som lyser upp mina dagar. Ni är bäst! ♥
 
 
Har också varit på gymnasiemässan både med skolan och föräldrarna idag. Efter lite förvirring har jag nog ändå fått en liten klarhet om vad jag ska välja !

VICTORIA'S SECRET

 
Ja, vi har ännu en gång fått lite nykomlingar i familjens VS Body mist samling ! Alla sju luktar såå himmelskt gott på sina olika sätt, och jag är en stolt ägare till de tre på sista bilden !

WHEN YOU SMILE, I SMILE

 
Denna eftermiddag har ni hittat mig med myskläder, osminkad och uppsatt hår ibland alla skolpapper och böcker. Har på nått sätt ändå haft en helt okej Måndag om ni frågar mig !

6/10

 
Idag har vi kusinerna på besök och mitt i allt skrikande och lekande i detta hus ska jag försöka få lite plugg gjort !

GÅR RUNT OCH LER

 
Det är nu alla förklaringar till varför jag inte varit så aktiv på bloggen det senaste kommer komma. Sanningen är nej, jag har inga såna förklaringar. Det bara blev så.
 
Förutom att vädret är riktigt riktigt trist just nu så är ändå humöret på topp !

FEM SAKER DU KANSKE INTE VISSTE

 
♥  När jag är trött blir jag antingen helt crazy eller bara allmänt tjurig.
 
♥  Älskar när folk håller på med mitt hår !
 
♥  Jag gillar inte kolsyra. Nu förtiden dricker jag knappt läsk längre.
 
♥  Förutom när man kollar på film så har jag jättesvårt för att gråta.
 
♥ Jag är inte nöjd med mina tänder, vilket gör att jag i princip alltid ler med stängd mun.

DET RULLAR PÅ

Två höstbilder från förra året.

Efter lite klagande och suckande har vi tillslut tagit oss igenom timmarna i skolan och ush vad segt Tisdagens schema är.
Jag har också hängt med Elin vilket blev plugg, chokladbollsätande och ett träningpass på det !