ÄNNU EN BRA DAG !

Idag har vi hunnit med mycket men ska försöka berätta dagen kortfattat. Vi har åkt tunnelbana, tuk-tuk och flodbåt. Vissa i familjen tycker det är jättekul att åka tuk-tuk, galet genom staden, medans vissa tycker det är livsfarligt.
 
Vi åkte flodbåt över vattnet o vi gick o gick till ett tempel som vi trodde var lite närmare än det var. Så vi fick ta ett stopp på vägen på ett café o ta en kall dricka. Templet var inte det roligaste stället, och vi har nog konstaterat att kultur är inget för våran familj. På vägen hem åkte vi Tuk-tuk för lite mer pengar än vi tänkt oss, men vi fick se lite av China Town iallafall.
 
Vi hittade inget matställe så efter många timmar gick vi in i nån liten affär för att inte hungra ihjäl. När vi äntligen hittade ett matställe på ett shoppingställe, såg vi att det här centret var ju mycket coolare än det vi var på igår. Så jag, Agnes o mamma stannade kvar o kollade lite. Dyra märken visade det sig att va, men ändå kul att kolla.
 
När vi äntligen var hemma på hotellet kastade vi oss i poolen och där har vi varit i några timmar. Det var våran dag !
 
Har tagit väligt mycket bilder idag, men tänkte visa er en eller 2 bilder på dom olika sakerna vi gjort ! Senare kommer det ett inlägg med mer bilder på Grand Palace.
 





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback